Ce își dorește Anamaria Prodan de la iubitul ei: „Dragă viitor soț...” Vedeta i-a transmis un mesaj inedit partenerului său

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 oct 2023, 09:56

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj inedit viitorului soț

Sursa: Instagram

În jurul numelui Anamariei Prodan au circulat diverse speculații, precum că ar fi fost cerută în căsătorie atunci când i-a apărut poza pe Burj Khalifa, în Dubai.

Anamaria Prodan este o renumită impresară din lumea sportului. Aceasta este foarte cunoscută în România, dar și în alte țări, pentru experiența ei în acest domeniu și aparițiile uluitoare.

Cine a pus poza Anamariei Prodan pe Burj Khalifa

Vedeta a avut recent o astfel de apariție, fotografia ei fiind pusă pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Inițial, s-a zvonit că, prin acest gest grandios, Anamaria a fost cerută în căsătorie de către iubitul arab. Mai apoi, s-a crezut că impresara a plătit cu proprii ei bani pentru a i se afișa poza pe clădire.

Însă, nu a mai durat mult până când aceasta a demontat respectivele afirmații, spunând că gestul a venit din partea unui prieten foarte apropiat, care o apreciază.

„Am și eu prieteni care țin la mine. Nu trebuie să dau eu o sută de mii să apar pe Burj Khalifa.”,  a spus impresara, citată de Fanatik.ro.

Citește și: Întâlnire inedită între Anamaria Prodan și Bănel Nicoliță ”Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?” Ce spune fostul fotbalist despre impresară

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan viitorului ei soț

În momentul în care a spulberat controversele, Anamaria a vorbit și despre bărbatul cu care se află, acum, într-o relație. Aceasta a confirmat faptul că are un iubit, însă nu dorește să-i dezvăluie identitatea, deoarece a avut multe experiențe triste și relații eșuate din cauza unor persoane rău intenționate, care au intervenit în relațiile ei de până acum.

„Știi ce lecție am învățat în ultimii 3 ani? Cu cât vorbesc mai mult de viața mea, cu atât apar tot felul de fetițe, băieței, care se gândesc: « Mamă, să vedem,  poate viitorul soț al Anei e bun, să îl luăm și p-ăsta».

Nu mai vreau să zic, că iar mi-l fură cineva. Eu am mână bună la bărbați și dacă pune Anamaria mâna pe ceva trebuie să lupte să ia.

Îl arăt mai târziu.”,  a explicat vedeta, potrivit sursei citate.

De asemenea, Anamaria Prodan a distribuit, recent, o postare pe InstaStory, în care a vorbit despre bărbatul pe care îl iubește. De fapt, aceasta a ținut să-i transmită un mesaj, valabil pentru când vor locui împreună.

„Dragă viitor soț, la casa noastră o să cumpărăm parchet din lemn masiv ca eu să mă dau pe el în șosete și tu să zâmbești pentru că o să fiu prea drăguță.”, 

a fost mesajul distribuit de impresară.

Citește și: Ce spune Anamaria Prodan după ce a apărut pe Burj Khalifa! Impresara a vorbit despre bărbatul pe care îl iubește. Aceasta l-a numit „viitorul soț”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.