Ce isi doreste Andreea Mantea de Craciun? Afla cum se pregateste vedeta de sarbatorile de iarna, LUNI, 21 decembrie, de la 23:00, la "Trairi alaturi de Andreea Mantea", la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2020, 14:27
Andreea Mantea se pregateste de sarbatori!

Andreea Mantea si David va asteapta si lunea viitoare, de la ora 23:00, cu o noua editie inedita, Trairi alaturi de Andreea Mantea!

Andreea Mantea a revenit in atentia telespectatorilor cu un reality show de senzatie “Trairi alaturi de Andreea Mantea”, prin intermediul caruia cei din fata micilor ecrane pot deveni partasi la emotiile, intamplarile pe care aceasta le traieste zi de zi. 

Fie ca se afla acasa, alaturi de membri ai familiei si prieteni, sau este angrenata in diverse situatii de viata, activitati profesionale sau de relaxare, indragita vedeta va oferi cu generozitatea-i caracteristica adevarate portii de viata fanilor sai atat de numerosi. 

Emotiile indragitei prezentatoare TV sunt uriase de fiecare data deoarece asteapta cu nerabdare intalnirea cu publicul din intreaga tara, in fiecare saptamana. Bucuria este coplesitoare si datorita faptului ca in multe dintre situatiile expuse telespectatorilor se afla si micutul David, fiul vedetei, in varsta de 5 ani. 

Andreea Mantea se pregateste de Craciun, alaturi de familia sa!

Si in editia de luni, 21 decembrie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", vedeta le va impartasi fanilor sai cum se pregateste pentru sarbatorile de iarna ce se apropie cu pasi repezi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea va marturisi ce anume isi doreste primeasca in dar, de Craciun, va impodobi bradul impreuna cu sora si mama sa si va pregati mancaruri speciale de sezon, alaturi de David.

Citeste si: EXCLUSIV INTERVIU Cu cine isi va petrece Andreea Mantea sarbatorile de iarna si ce planuri are pentru 2021: ''Toate lucrurile se intampla cu un scop in viata''

Citeste si: Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru o tânăra care trăiește o adevărată dramă!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.