Ce job a avut Raluca Bădulescu înainte să devină critic de modă. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva: ”Nu era de mine, dar a fost mișto”

Autor: Madalina Maftei

Raluca Bădulescu a dezvăluit care a fost primul ei loc de muncă, înainte să devină unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România.

Jurata emisiunii ”Bravo, ai stil!” a făcut dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Toată lumea o știe pe Raluca Bădulescu din postura de jurat al emisiunii fenomen de la Kanal D, dar puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa vedeta înainte să-și dezvolte pasiunea pentru modă.

Raluca Bădulescu a fost profesoară de română

În cadrul emisiunii online ”Fiță cu Adiță”, Raluca Bădulescu a dezvăluit că primul ei job, la vârsta de 24 de ani, a fost de profesoară de română la un celebru liceu din Capitală.

Vedeta a mărturisit că a rezistat doar trei luni, căci apropierea dintre ea și elevi era mult prea mare, erau deja prieteni, mergeau împreună la petreceri, astfel nu putea fi o profesoară strictă și trecea cu vederea când nu-și făceau temele sau când nu învățau lecțiile.

Citeste si: Raluca Bădulescu, declarații în exclusivitate despre despărțire, la “Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube theXclusive! “Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Primul job a fost de profesoară de limba română, trei luni de zile, la liceul Mihai Viteazu. Nu era de mine, dar a fost mișto, m-am distrat. Terminasem facultatea, aveam 24 de ani, elevii aveau și ei câți ani aveau, clase de a IX-a, a XI-a, a XII-a, a fost foarte mișto. Îmi plăcea, numai că nu era de mine. Job-ul este mișto, dar una este să râzi și să te distrezi și alta este că elevii trebuiau să învețe carte.

Eu simpatizam foarte mult cu ei, înțelegeam când lipsesc, înțelegeam că erau mai puțin pregătiți la anumite ore. Eu sunt profesoară de română și de engleză, am terminat Facultatea de Litere...Îi înțelegeam că nu au făcut un rezumat, că nu au pregătit temă, eram prietena lor, nu eram profesoară și nu merge așa în învățământ”, a dezvăluit Raluca Bădulescu.

Jurata ”Bravo, ai stil!” a mai precizat că mergea cu elevii ei la petreceri, i-a plăcut foarte mult perioada în care era profesoară, însă nu se regăsea în acest domeniu, astfel s-a reprofilat.

Citeste si: Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul de soțul ei! "Este minunea și dragostea vieții mele" Iată ce a mărturisit vedeta, cu ochii în lacrimi, despre Florin!