Ce l-a determinat pe Daniel, tânărul polițist de 28 de ani, să își pună capăt zilelor: „Nu ne-a venit să credem, era..” O carieră promițătoare și o căsnicie fericită, ascunse în spatele unor gânduri întunecate

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 aug 2024, 10:17

Apropiații nu își pot explica gestul lui Daniel, tânărul polițist care s-a sinucis 

Sursa: Facebook

Daniel Tistu, un tânăr de doar 28 de ani, care conducea postul de poliție din localitatea Roșiile, județul Vâlcea, și-a luat viața, iar acum întreaga comunitate îl plânge.

Deși avea în față o carieră promițătoare și planuri de viitor alături de soția sa, cu care era căsătorit civil de un an și cu care urma să se căsătorească religios în 2025, Daniel a ales să își încheie socotelile cu viața în mod tragic, chiar în incinta secției pe care o conducea.

Citește și: El este Daniel, șeful de post din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor chiar în sediul poliției. Bărbatul a lăsat în urma un bilet de adio pentru soția sa cu care urma să aibă nunta anul viitor

Daniel a lăsat un bilet de adio 

Descoperirea teribilă a fost făcută de o colegă de serviciu, în timpul unei ture de noapte. Femeia l-a găsit fără suflare, iar alături de el se afla un bilet de adio destinat soției sale. Acest gest disperat a căzut ca un trăsnet asupra celor care îl cunoșteau.

„A fost găsit în postul de poliţie împuşcat", a declarat Ion Marinescu, responsabil achiziții publice primăria Roșiile, potrivit Observator.

Daniel a fost numit șef de post la sfârșitul anului 2021 și fusese declarat apt din punct de vedere psihologic la acel moment. Cu toate acestea, ceva l-a împins să facă acest gest extrem, un fapt pe care nici colegii, nici familia, nici prietenii nu îl pot înțelege. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Nu ne-a venit să credem pentru că era un băiat deosebit, cu bun simţ, respectuos şi din câte am auzit era şi un bun profesionist", a declarat Cosmin Bocsaru, primar Lăcusteni.

Familia se pregătește de înmormântare

Pentru comunitatea din Roșiile, Daniel nu era doar un polițist, ci un prieten, un om pe care se puteau baza, iar dispariția sa lasă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut.

Citește și: Un cioban din Mureș a fost la un pas de moarte după ce a fost atacat de urs! Bărbatul a fost salvat în ultima clipă de câinii săi

În timp ce criminaliștii încearcă să elucideze circumstanțele exacte ale morții sale, familia îndurerată se pregătește acum de înmormântare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.