Ce l-a făcut bărbat pe Codrin Ștefănescu: „Toate chestiile astea te întăresc, pe mine m-au întărit foarte mult.” Ce dezvăluiri a făcut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 nov 2021, 05:00

Codrin Ștefănescu a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în perioada în care a făcut armata

Sursa: Captură KANAL D

Codrin Ștefănescu a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre lucrurile care l-au călit în viața și l-au făcut să devină bărbat. Ce dezvăluiri a făcut omul politic în cadrul emisiunii?

Codrin Ștefănescu afișează mai tot timpul imaginea unui bărbat dur, impunător și se pare că toate acestea au legătură cu pregătirea sa militară. Ce a povestit omul politic despre perioada în care a fost în armată?

Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre provocările pe care le-a întâmpinat în armată

Codrin Ștefănescu a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că armata l-a ajutat să devină bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Politicianul a dezvăluit că a efectuat stagiul militar într-o perioadă în care România se afla într-o situație delicată, lucru care a făcut ca totul să fie și mai dificil. Pe lângă munca grea, Codrin Ștefănescu își amintește că lipsa hranei de calitate reprezenta o problemă serioasă, iar condițiile din unitățile militare nu erau tocmai cele mai bune. Deși a fost o perioadă grea din viața politicianului, acesta nu regretă că a fost în armată, ci din contră, Codrin Ștefănescu consideră că toată acea perioadă l-a pregătit pentru viață și l-a ajutat să devină bărbat.

„Da. Noi am făcut armată într-o perioadă foarte tristă pentru România. '87 la sfârșit până în '89, până în ianuarie, era foametea îngrozitoare. Erau cozi la tacâmuri, mâncam copite de porc și gheare de găină, cum se numeau, era horror. Totul era cartelat. Se dăduse un ordin pe vremea lui Ceaușescu ca restaurantele să se închidă la 9 seara. Nu mai aveau voie nici măcar perdele să fie, nu se mai găsea nimic în restaurante, doar creveți.

Era o foamete totală și se simțea și în armată. Noi făceam toate muncile posibile și imposibile. Mâncarea era puțină, era de proastă calitate, muncile erau...Azi te puteau duce să sapi șanțuri pentru căile ferate, peste două săptămâni mergeai să culegi mere și apoi porumbul, apoi să cari saci de ciment, între timp mai făceai și trageri. Dormitorul ăla, unde erau 120 de oameni, o companie întreagă. Deșteptarea la 5 dimineața, frig în cameră iarna.
Vara super cald, iarna foarte frig. Toate chestiile astea te întăresc, chiar te întăresc, pe mine m-au întărit foarte mult și pe cei din generația mea.”,
a spus Codrin Ștefănescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată astăzi Alice Constantinică, fosta parteneră a lui Codrin Ștefănescu?

Codrin Ștefănescu: „Cred că armata ar trebui să se reintroducă.”

Codrin Ștefănescu este de părere că armata ar trebui să fie din nou obligatorie pentru bărbați și că o astfel de pregătire i-ar putea ajuta pe mulți tineri să devină mai puternici și să își seteze anumite obiective.

Mai mult, politicianul consideră că armată le poate schimba băieților viziunea asupra vieții și le-ar putea oferi lecții valoroase.

„Eu cred că armata ar trebui să se reintroducă. Cred că ar trebui. Cei care termină liceul ar trebui să facă puțină pregătire militară și cred că și fetele ar fi încântate să știe că ăla a trecut, totuși, printr-o pregătire militară, nu mai e clubăreală pe banii părinților. Sunt foarte multe țări europene în care este obligatoriu serviciul militar.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citeste si: Codrin Ștefănescu și-a pierdut răbdarea: „Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai!” Un interviu incendiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22.45, pe Kanal D

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.