Ce-l mai oboseste Udrea pe "Pinalti"! Gheorghe Stefan A ADORMIT in scaun la discursul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 01:50

Un cantec de leagan sa fi cantat in soapta Elena Udrea sau o poveste de adormit copiii sa fi spus?

Oare discursul referitor la revenirea in forta a partidului sa fi indemnat la somn audienta sau Gheorghe Stefan, alias Pinalti, este  atat de obosit incat nu isi mai poate tine ochii deschis?

 

Imbracata intr-un deux pieces negru lucios si evident pantofi cu toc, liderul PDL continua discursul captand audienta, mai putini pe domnul Pinalti de la Piatra Neamt.

 

Omul pare sa viseze cu ochii inchisi, e drept, la ziua in care partidul va fi din nou la putere.

Dar, tocmai cand se adancise mai bine in somn, vecinul de scaun il bate discret pe umar.

 

Dar somnul e tare dulce, asa ca politicianul rezista cu greu, parca ar avea plumb pe pleoape. Ba la un moment dat isi acopera ochii cu mainile, poate asa nu il vede nimeni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Cum somnul si camerele de luat vederi se tin scai de el, politicianul de la Pietricica iese sa ia o gura de aer, in timp ce colegii de partid continua discursurile.

 

De altfel nu e prima data cand Gheorghe Stefan atipeste la discursurile colegilor de partid, insa Elena Udrea pare a avea un efect irezistibil asupra lui.

 

Micile pauze de odihna sunt oarecum intelese si acceptate de cei din jur, care il considera un om obosit.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.