Ce le-a interzis mama Geta cu desăvârșire turiștilor după ce hoții i-au furat seiful plin cu bani: "Suntem prea buni și prea prosti!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 apr 2023, 04:50

Mama Geta a fost praduita de hoti in urma cu cateva zile si s-a hotarat sa faca totul public chiar daca initial nu si-a dorit acest lucru.

Mama Geta și fiica ei cea mica, Getuta, s-au hotărât să spună ce li s-a întâmplat în urma cu câteva zile. Ambele femei au făcut un vlog unde au povestit cu lux de amănunte cum a fost jefuita casa mamei Geta și cum hoții au furat din casa seiful plin cu bani, mai ales că o buna parte din ei erau ai fiului cel mare, Culita Sterp.

Mama Geta le-a interzis turistilor sa mai vina la poarta ei

Printre lacrimi, mama Geta nu se așteaptă că hoții să fie prinși prea curând sau chiar deloc, mărturisind în fata camerei că a mai fost un caz asemănător în localitate, iar polițiștii nu au reușit să dea de urma hoților, cazul fiind deja clasat. Cu măhnire în suflet, mama Geta și Getuta le-a interzis turiștilor și fanilor care vin până la casa familiei să mai bubuie în poarta și să intre în curte având în vedere situația prin care trec în aceste momente.

Citeste si: Mama Geta, prădată de hoți! I-au spart casa și au furat seiful plin cu bani: "Erau foarte mulți bani, am zis că leșin!"

"Sunt doua săptămâni și ceva și nu mai ai liniște la tine acasă. Trăim vremuri în care ți-e frica să mai dormi la tine acasă. Noi lașam cheile în mașină la poarta, dormeam cu poarta descuiata, ușile descuiate.

Când au venit cei de la criminalistica și am venit și noi, erau hainel trase din dulapuri, saltelele erau întoarse de la atâta căutat, era tot răscolit. Am văzut la un story la o fata de aici că hoții i-au intrat în casa, i-au furat o suma de bani și nici peste un an nu au fost găsiți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cam 3-4 ore durează să tai acel seif. Poate cineva o fi văzut ceva, era negru, mare fară niciun mâner. Am zis să facem acest vlog poate cineva are o informație. Macar să prindem acei hoți că banii nu îi mai recuperam.

Mama Geta are o lista de suspecti

Nu vreau să primesc mesaje la mișto, nu e o gluma.

Am avut doar o camera video la poarta și întoarsă în sus spre cer. Camerele din comuna nu funcționează. E groaznic să te duci la primărie și să iți se zică că nu funcționează. Au venit prea mulți oameni și la noi în casa și la poarta. Noi am fost prea buni și permisivi. Ai venit la mine, te-am cunoscut, dar te scap la baie, du-te și caută-l. Suntem prea buni și prosti.
Vă rog, din suflet, cei care ne scrieți, nu mai venit să faceți o poza pentru că nu e ok să vii la om în casa. Nu e normal să vii să îmi bubui în poarta să nu mă odihnesc nici duminica, mai ales după ce ni s-a întâmplat. Puteți veni la magazin, sunt ori eu, ori mama, acasă nu e ok să mergi la om. Cați am primit în curte, cine o fi furat banii?!

Mama Geta este extrem de supărată din cauza celor întâmplate și nu este prima data când se supară pe internauți cu buna dreptate. La un moment dat, celebra mama a dezvăluit pentru emisiunea Online Story de pe canalul wownews faptul că s-a saturat să fie înjurată pe rețelele de socializare și mai ales să i se fure clipurile și să fie puse pe Youtube:" Știrile de azi, nu poți pune un story că altcineva le fura, le ia și le pune pe Youtube și lumea ne înjură pe noi. Nu noi punem, mai oameni buni. Pun milogii aia care nu lucrează. Pe ăștia am nervi. În comentarii ne înjură lumea." 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.