Ce le-a scapat producatorilor serialului Suleyman Magnificul si ce au descoperit fanii in unele secvente!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Nimic nu este perfect si asta au demontrat-o de-a lungul timpului si cele mai atent realizate productii cinematografice din intreaga lume.

Nici serialul Suleyman Magnificul nu este scutit de ochiul vigilent al celor mai infocati fani care au descoperit cateva greseli intr-un din episoadele difuzate pana acum. Intr-unul din episoadele primului sezon al serialului "Suleyman Magnificul", la un moment dat, se poate vedea o persoana imbracata nepotrivit pentru epoca sultanului.

Astfel, cand sultanul se plimba prin cetate, printre negustori, in fundal se vede o persoana in haine moderne, are o gluga pe cap si e imbracata in blugi.

Faza a fost privita cu haz de fani care au comentat ca era vorba despre un calator in timp.Iata ca, intr-o alta secventa, acum, fanii celebrului serial au descoperit o alta “scapare” a producatorilor. Printul Mustafa, alaturi de suita sa, se afla pe un drum, iar intr-o parte, acoperita de un tufis se vede o masina. La fel de haiosi, fanii comenteaza “Hei, printule Mustafa, lasa calul, ca te asteapta masina!”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Cumpara

in fiecare MIERCURI ziarul Libertatea cu DVD-ul din colectia "Suleyman Magnificul". Intra pe suleyman.kanald.ro si afla cum poti castiga o excursie in Istanbul!