Ce le-a spus adolescentul de 13 ani din Mehedinți părinților, înainte de a se arunca în gol, de la opt metri, de pe clădirea unei foste maternități

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 nov 2022, 15:41

Ce le-a spus adolescentul de 13 ani din Mehedinți părinților, înainte de a se arunca în gol, de la opt metri, de pe clădirea unei foste maternități

Sursa: hepta

Un adolescent de doar 13 ani din Mehedinți și-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu iubita sa. Acesta a plecat de acasă în jurul orei 21:00 și a fost găsit fără suflare de mama lui.

Ieri, 7 noiembrie, un băiat de doar 13 ani a fost găsit fără suflare, în Mehedinți și se pare că acesta, de fapt, s-a sinucis din cauza unei fete. Acesta a căzut în gol de la aproape opt metri.

Cum s-a întâmplat tragedia din Mehedinți, unde un băiat de 13 ani s-a sinucis

Surse din anchetă au declarant că băiatul de doar 13 ani a fost implicat într-o ceartă cu iubita lui.

După aceea, în jurul orei 21:00, acesta a plecat de acasă, dar nu a spus unde, iar părinții lui știau că acesta, de fapt, a mers să se plimbe.

După doar o oră, deoarece copilul nu mai răspundea la telefon, părinții au intrat în panică și au început să îl caute. Mama lui este cea care l-a găsit, cu ajutorul unei aplicații pe care i-o instalase pe telefon.

Trupul adolescentului a fost descoperit în clădirea fostei maternități din Drobeta Turnu-Severin.

Acesta a căzut în gol de la opt metri, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Băiatul era elev al liceului din Drobeta-Turnu Severin, la secția muzică și se remarcase în cadrul concursurilor, dar și în cadrul olimpiadelor școlare la care a participat.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, iar, în tot acest timp, cercetările continuă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Un barbat și-a ucis soția cu dizabilități, pentru că se săturase să aibă grijă de ea de peste 40 de ani. Aceasta a fost aruncată în mare

Familia acestuia nu poate explica gestul extrem al băiatului

„La data de 7 noiembrie a.c., ora 22.50, Poliția  Municipiului Drobeta-Turnu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire  din municipiu. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00,

minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe.

Citeste si: Ce cred anchetatorii, după ce un militar francez a murit în condiții suspecte. Acesta a fost înjunghiat cu o foarfecă

Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului.

De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj S.A.J., care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au anunțat reprezentanții IPJ Mehedinți.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?