Ce le-a spus Simina fanilor imediat dupa botezul lui Dominic? Acum toata lumea stie cum arata fiul fostilor concurenti Puterea dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 21 iun 2020, 09:43
video Foto(5)

Simina Loica si Alex Zanoaga, fosti concurenti Puterea dragostei, au transmis un mesaj fanilor, imediat dupa ce si-au crestinat fiul. Ce a spus fericita mamica?

Ieri, Dominic, fiul lui Alex Zanoaga si al Siminei Loica a primit sfanta taina a botezului. Parintii, fosti concurenti Puterea dragostei au fost in culmea fericirii si s-au bucurat de o slujba frumoasa, dar si de o superpetrecere, alaturi de familie si de prieteni.

Acum, ca Dominic este botezat, Simina a vrut sa le arate fanilor chipul micutului ei si chiar le-a transmis si un mesaj.

In imaginea de mai sus, Dominic avea o zi, iar Simina este mandra ca are un baietel frumos si sanatos.

Tanara mamica a tinut sa le arate celor care o urmaresc pe retelele de socializare chipul lui Dominic!" Hai sa-l vedeti pe Dominic! Acum a facut botezul! Ati spus ca e urat si ati vorbit urat despre el! Ia uitati ce baiat frumos au mama si tata!", a spus Simina Loica cu mandrie.

Si nasul baietelului este mandru nevoie mare! Raju, fost concurent Puterea dragostei ii este parinte spiritual micutului Dominic si le va fi alaturi parintilor micutului in cresterea si educarea noului membru al familiei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina s-a simtit foarte bine la petrecerea de botez a lui Dominic, mai ales ca alaturi i-au fost si prietenii, fosti concurenti Puterea dragostei.

Iata o frumoasa poza de familie, din ziua botezului:

Citeste si: Primele imagini de la botez! Simina si Alex Zanoaga sunt in culmea fericirii: Dominic a primit sfantul botez

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum proaspata mamica!

Citeste si: Prima reactie a Siminei dupa ce Jador a fost batut in club: ''Astazi este ziua mea...''

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.