Ce le-a transmis câștigătoarea sezonului 2 al reality show-ului "Casa iubirii" tinerilor care vor să se înscrie la casting pentru “Casa iubirii”

Autor: Diana Tilă

Astăzi și maine, caravana Casa Iubirii se află la Cluj, iar doritorii sunt așteptați la Hotel River Park, în intervalul orar 10:00 – 19:00 .

Mihaela, câștigătoarea sezonului trecut al reality-show-lui "Casa iubirii", difuzat la Kanal D, se află alături de Andreea Mantea la Cluj-Napoca, orașul în care s-a dat astăzi startul castingului pentru următorul sezon "Casa Iubirii". Astăzi și mâine, Andreea Mantea îi așteaptă pe toți cei interesați să participe la reality show-ul televizat în intervalul orar 10:00-19:00, la Hotel River Park.

Citește și: VIDEO| „Taci din gura aia!”. Conflict aprig între Antoni și Moldo! Lacrimile lui Criss l-au făcut Moldo să explodeze

Ce le-a transmis câștigătoarea sezonului 2 al reality show-ului "Casa iubirii" tinerilor care vor să se înscrie la casting pentru “Casa iubirii”

Câștigătoarea celui de-al doilea sezon al celebrei emisiuni va fi alături de cei care își doresc șansa de a intra în "Casa iubirii", îi va încuraja și le va împărtăși acestora din propriile-i experiențe.

"A fost o experiență de neuitat din care am învățat foarte multe, am evoluat ca persoană și recomand cu cea mai mare căldură să se înscrie cât mai mulți tineri la această emisiune, pentru că ți se

schimbă viața complet. Acum sunt mai sigură pe mine, chiar am evoluat ca persoană și am cunoscut mulți oameni care îmi sunt alături. În rest, am rămas aceeași persoană modestă, simplă cum mă știe toată lumea", a spus Mihaela emoționată, în cadrul unui live pentru Știrile Kanal D.

Tânăra are și un sfat pentru cei care urmează să vină la castingul pentru "Casa iubirii".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

"Dacă nu au curaj, să își facă curaj să vină. Este o experiență care rămâne în amintirea fiecărui om pe viață și este ceva de neuitat".

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

La casting sunt așteptați toți cei care își doresc să întâlnească sufletul pereche sau să împărtășească povești de viață extraordinare și să aibă parte de o experiență unică în viață. 

ASTĂZI, caravana Casa Iubirii este la  Cluj, iar doritorii sunt așteptați la Hotel River Park, astăzi și mâine, în  intervalul orar 10:00 – 19:00. După Cluj-Napoca  urmează Iași (în zilele de 25, 26 octombrie), Constanța (1, 2 noiembrie), Brașov (8, 9 noiembrie), Sibiu (15, 16 noiembrie), Timișoara (22, 23 noiembrie), Craiova (29, 30 noiembrie), caravana Casa Iubirii încheindu-se la București (perioada 6-10 decembrie). Vă dorim succes tuturor!