Ce le mai plac controversele! Vedetele trecute de mult de prima tinerete tin sa demonstreze ca sunt la fel de SEXY ca in tinerete

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 aug 2021, 01:20

Starurile ar face orice sa iasa in evidenta si sa tina prima pagina a ziarelor. Isi etaleaza sanii in public fara pic de pudoare sau se saruta de mama focului cu masculi feroce, de zici ca acum vine sfarsitul lumii.

 

Se spune ca, in ultimul timp, Madonna face orice ca sa iasa in evidenta, dar nu am fi crezut ca o sa traim s-o vedem si pe asta! Recent, pe scena festivalului Coachella, diva l-a sarutat cu foc pe rapper-ul Drake!
Daca in timpul faptei, Drake a fost cat se poate de cooperant, imediat DUPA expresia fetei l-a dat de gol. Artistul a parut dezgustat de „stampila” Madonnei.
Parca l-a apucat stranutul si s-a sters repede la gura.
Gurile rele sustin ca pe Drake l-a apucat regretul dupa ce a constientizat ca la acel concert se afla fosta lui mare iubire, Rihanna! El poate ca a invitat-o pe Riri cu gandul de a o recuceri, insa iata ca Madonna si-a bagat coada. Dupa scena sarutului, RiRi s-a facut nevazuta, iar Drake a dormit singur-singurel in acea noapte.
Cat despre Madonna, diva o tine dintr-un show in altul. Saptamana trecuta, Madge a demonstrat ca este fata de gasca si a cantat „Holiday”, alaturi de o trupa de percutionisti.
Parca nu-ti vine sa crezi ca arata asa! La 57 de ani, Sharon Stone isi mentine titulatura de  BOMBA SEXY. Prezenta zilele trecute la un eveniment, actrita a demonstrat ca trupul ei starneste inca pana si invidia pustoaicelor! Cu siguranta ar putea repeta si acum celebra scena a interogatoriului, din Basic Instinct.

Se spune ca, in ultimul timp, Madonna face orice ca sa iasa in evidenta, dar nu am fi crezut ca o sa traim s-o vedem si pe asta! Recent, pe scena festivalului Coachella, diva l-a sarutat cu foc pe rapper-ul Drake. Daca in timpul faptei Drake a fost cat se poate de cooperant, imediat DUPA expresia fetei l-a dat de gol. Artistul a parut dezgustat de „stampila” Madonnei. Parca l-a apucat stranutul si s-a sters repede la gura.

Gurile rele sustin ca pe Drake l-a apucat regretul dupa ce a constientizat ca la acel concert se afla fosta lui mare iubire, Rihanna. El poate ca a invitat-o pe Riri cu gandul de a o recuceri, insa iata ca Madonna si-a bagat coada. Dupa scena sarutului, RiRi s-a facut nevazuta, iar Drake a dormit singur-singurel in acea noapte. Cat despre Madonna, diva o tine dintr-un show in altul.

Saptamana trecuta, Madge a demonstrat ca este fata de gasca si a cantat „Holiday”, alaturi de o trupa de percutionisti.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780497/1/media-142962985846282600.png
Parca nu-ti vine sa crezi ca arata asa La 57 de ani, Sharon Stone isi mentine titulatura de  BOMBA SEXY. Prezenta zilele trecute la un eveniment, actrita a demonstrat ca trupul ei starneste inca pana si invidia pustoaicelor! Cu siguranta ar putea repeta si acum celebra scena a interogatoriului, din Basic Instinct.

Sutienul a lipsit cu desavarsire, iar aceasta ipostaza a facut deliciul paparazzilor./ Nici Toni Braxton nu s-a lasat mai prejos si a demonstrat ca bustul ei este cat se poarte de ferm chiar si la 47 de ani! Artista a fost in centrul atentiei weekend-ul trecut, dupa ce si-a facut aparitia pe red carpet intr-o rochie ce nu lasa loc imaginatiei! Toni a facut economie la material si si-a aratat trupul, in toata splendoarea sa!

Sean Penn sta drept dovada ca si barbatii arata bine, cu toate ca au inaintat in varsta! Actorul  a fost surprins la plaja, in tandreturi cu iubita lui, Charlize Theron. La 50 de ani,  Mr Penn atrage toate privirile cu muschii lui bine definiti. Dintr-un tip slabut, firav, s-a transformat intr-un veritabil Rambo al zilelor noastre. Specialistii suspecteaza ca transformarea lui nu este naturala si ca Sean abuzeaza de tot felul de substante, ca sa fie musculos si sexy pentru mai tanara lui iubita.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Mergem mai departe catre Elaine din Seinfeld! Invitata in platoul unei emisiuni tv, simpatica actrita a jucat „Whisper Challenge” cu moderatorul. Rezultatul? Pregatiti-va sa radeti cu lacrimi!

Ne oprim din ras si va anuntam ca mama lui Beyonce si-a pus pirostriile, din nou, la 61 de ani. Tina Knowles s-a casatorit cu iubitul ei, actorul Richard Lawson. Ceremonia a avut loc pe un yacht de lux, iar la eveniment au luat parte 300 de invitati. Bineinteles ca din peisaj nu au lipsit Beyonce, Jay Z si micuta Blue Ivy.

Vorbim acum despre Familia Regala a Angliei si aflam ca sexy Pippa nu va fi nasa copilului, pe care Kate Middleton il va aduce curand pe lume. Asta deoarece traditia nu ii permite Ducesei sa aleaga drept nasi membri apropiati ai familiei. Cel mai probabil, al doilea copil al cuplului regal va fi botezat de o prietena din studentie, a viitoarei mamici.

##VIDEO136636##