Ce le rezerva ASTERELE cuplului Andreea Mantea si Stefan Stan! Ajung sau nu la casatorie?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:12

Mariana Cojocaru, astrologul emisiunii "Draga mea prietena" a prezentat in cadrul emisunii astrogramele Andreei Mantea si a iubitului ei, Stefan Stan, mai exact a dezvaluit daca sunt sau nu compatibili, dar si daca aceastea vor ajunge la casatorie.

"Este intalnire carmica, in momentul care discutam despre intalniri carmice, nu conteaza daca e de bine sau de rau ci trebuie si este obligatoriu sa functioneze. Pe astrograma ei se vede ca sensul vietii este in bercec si are coada dragonului in balanta si ghiciti: Stefan are sensul vietii in balanta, punctul ei de sensibilitate maxima. Ei au mai fost impreuna omr-o viata anterioara si atunci aceste relatii sunt atat de profunde s marcante incat noi nu avem nicio putere sa influentam din exterior astfel de intalniri", a spus Mariana Cojocarul.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Afla ce a mai spus astrologul emisiunii din materialul VIDEO atasat! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.