Ce legătură de rudenie există între Oana Niculescu Mizil și Serghei Mizil. Motivul pentru care cei doi nu și-au vorbit și au negat orice legatură familială

Autor: Diana Bostan

Ce legătură există între Oana Niculescu Mizil și Serghei Mizil.

Sursa: Captură YouTube/ Instagram: Serghei Niculescu Mizil

Oana Niculescu Mizil a fost invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a vorbit și despre legătura de sânge pe care o are cu Serghei Mizil.

Femeie de afaceri, Oana Niculescu Mizil face parte din celebra familie Niculescu Mizil, însă aceasta a cochetat și cu politica, de notorietate fiind și povestea de iubire pe care o trăiește cu Marian Vanghelie. În cadrul emisiunii, Oana Niculescu Mizil a vorbit și despre relația cu unchiul său, Serghei Mizil.

Citește și: Fratele Oanei Mizil a murit la doar 26 de ani, într-un teribil accident. Drama prin care a trecut fosta iubită a lui Marian Vanghelie

Oana Niculescu Mizil este nepoata lui Serghei Mizil

Oana Niculescu Mizil, cunoscută pentru relația sa cu Marian Vanghelie, trăiește o poveste de dragoste intensă, dar are și o legătură puternică cu familia sa. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana a vorbit despre relația sa apropiată cu Serghei Mizil, unchiul său.

Citește și: Oana Niculescu Mizil și-a înșelat sau nu fostul soț cu Marian Vanghelie? Cum a început relația celor doi și cine este primul soț al Oanei

Întrebată „Cât de urât face la nervi Serghei Mizil”, Oana a clarificat că, în ceea ce privește relația cu ea, Serghei Mizil nu își arată niciodată furia. Deși au existat momente tensionate, cum ar fi discuțiile despre sora acestuia și Nicu Ceaușescu, Oana a explicat că Serghei a fost doar puțin supărat că ea a vorbit despre subiectul respectiv, având în vedere discreția de care Donca, sora lui Serghei Mizil, a dat dovadă toată viața.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

„Nu a fost furia lui atunci, s-a supărat puțin pe mine că nu trebuia să vorbesc despre relația dintre Donca și Nicu.

Donca a fost întotdeauna un om discret, inclusiv după Revoluție. Donca a fost ca a doua mea mamă. Am avut onoarea s-o țin de mână, alături de fiicele lui și soțul ei, când și-a dat ultimul suflet. M-a marcat pe moment ceea e am văzut acolo. Este o durere mare pentru mine. El s-a supărat atunci pe mine, eu nu știam că nu pot să vorbesc despre așa ceva.”, a
spus Oana Niculescu Mizil, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Oana și Serghei Mizil au o relație apropiată

Legătura dintre Oana și Serghei Mizil este una extrem de strânsă, bazată pe respect și loialitate reciprocă. Iubita lui Marian Vanghelie a dezvăluit faptul că Serghei este chiar o prezență constantă în viața ei și a familiei sale.

Citește și: Oana Niculescu Mizil, invitată la "40 de întrebări cu Denise Rifai" – duminică, ora 23:00, la Kanal D

„El se consideră capul familiei noastre după plecarea bunicului. Eu am o relație bună cu Serghei, vine la noi acasă tot timpul. Eu sunt 100% convinsă că dacă mie mi se întâmplă acum ceva, el în câteva minute este aici să mă apere. Am avut o relație de familie și avem o relație extrem e închegată și extrem de frumoasă.”, a mai spus Oana Niculescu Mizil.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.