Ce legătură există intre Alina Pană de la Exatlon și moartea lui Emi Pian?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 aug 2020, 12:16

Ce legătură există între Alina Pană de la Exatlon și moartea lui Emi Pian? Au ieșit la iveală conflicte mai vechi între clanurile interlope din București.

Ce legătură există între Alina Pană de la Exatlon și moartea lui Emi Pian? Moartea liderului clanului Duduianu vine la scurt timp după ce fratele Alinei Pană a fost la un pas să își piardă viața într-un conflict sângeros.

Citeste si: Marcel Vela, declaratie uluitoare dupa moartea lui Emi Pian

Ce legătură există între Alina Pană de la Exatlon și moartea lui Emi Pian?

Deși moartea lui Emi Pian a fost provocată de o serie de neînțelegeri apărute în urma unui joc de barbut, se pare că, de fapt, la mijloc ar fi vorba despre tensiuni mai vechi între clanurile interlope din București. Mai exact, la început conflictele au fost provocate de anumite alianțe pe care câțiva lideri le-au făcut cu alte clanuri fără a-i informa pe ceilalți. Ulterior, Denom și Aramis Duduianu au fost arestați, asta după ce Aramis Duduianu, fiul defunctului Cristofor, a mers la un restaurant din sectorul 6 pentru a-i cere lui Florin Salam o presupusă datorie.

Așa cum era de așteptat, a izbucnit un adevărat conflict, iar Aramis Duduianu a fost lovit de Costeluș Litrașu, un personaj extrem de violent din Chiajna, potrivit wowbiz.ro.

Costeluș Litrașu nu este doar cel care l-a atacat pe Duduianu, ci și principalul suspect în conflictul care a avut loc în București și în care fratele Alinei Pană de la Exatlon aproape că și-a pierdut viața.

Atunci, mașina în care se afla fratele Alinei Pană a fost oprită în trafic, iar acesta a fost dat jos, împușcat, tăiat cu sabia și lovit cu răngile. Medicii au intervenit rapid și i-au putut salva viața.

"Este fratele meu,ambele mâini au fost rupte ,împușcat in cap,12 cm tăiat cu sabia.Nu își mai amintește efectiv ca a fost împușcat dar medicii au confirmat ca este împușcat in cap.Asta

e motivul pentru care leșina...iar încerca sa se ridice ,si leșina din nou fără a fii lovit.De la loviturile multiple cu răngi ,are un hematom foarte mare la cap.Trebuie operat urgent,iar teoria cadrelor medicale susțin cu tărie de aseara ca așteaptă rezultatul covid.Starea fratelui meu se poate agrava in orice clipa.As vrea sa ma adaug ca ieri in timp ce dădeam un interviu echipei de știri in fata Spitalului Militar Central,am fost ameninți ca dacă nu încetam o sa il externeze.Si reportera
a zis chiar va rog si o sa il filmez cât de grav este starea in care se afla.Asa am rămas in continuare in fata spitalului.Va rog sa ma ajutați .Va rog sa distribuiti in număr cât mai mare,la 200 de distribuiri se va sesiza Uniunea Europeană.Vreau sa se facă dreptate si criminalii sa fie încadrați corespunzător.Pentru tentativa de omor,nu pentru lovituri si deranjarea ordinii publice.",
a scris Alina Pană pe instagram după incident.

Citeste si: Legatura incredibila dintre Jador si Emi Pian! Manelistul, legaturi stranse cu clanul Duduianu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rasturnare de situatie dupa uciderea lui Emi Pian! ''M-a taiat! Ia-l si omoara-l'' EL este, de fapt, criminalul?

Rasturnare de situatie in cazul uciderii lui Emi Pian. Un nou nume a iesit la iveala si se pare ca alta persoana l-ar fi injunghiat mortal pe celebrul interlop.

Surse judiciare au oferit noi informații despre ucigașul lui Emi Pian. Deși ieri se vehiculase numele lui Ciprian Napy, autorul crimei este altcineva.

Conform unor surse din interiorul anchetei, filmul asasinării lui Florin Mototolea, unul dintre liderii grupării Duduianu, este cât se poate de bizar, scrie  Gândul

Ieri-noapte, Emi era într-o locuință din Giulești, unde interlopii obișnuiau să se strângă pentru barbut.

La un moment dat, Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu, ar fi avut o dispută verbală cu Pian, referitor la faptul ca s-ar fi imbogatit recent si ca clanul sau era unul sarac. 

Citește continuarea aici.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la o zi după moartea lui Emi Pian. Mascații au intrat peste interlopi

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.