Ce legatura exista intre telefoane mobile si prezervative? Veti ramane muti de uimire!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 19:25

Va dam un pont! Protectia a fost maxima, insa la fel si vigilenta gardienilor dintr-un penitenciar de maxima siguranta din Iasi.

Niciodata sa nu spui ca le-ai vazut pe toate. Intodeauna se va gasi cineva sa te contrazica. Asa au patit si gardienii din Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, care s-au trezit cu o surpriza de proportii, cand o femeie a venit sa lase un pachet pentru fratele sau.

La prima vedere, nu era nimic neobisnuit. Printre altele, cateva sticle cu suc. Si totusi! Insa cand s-au apucat sa verifice, nu le-a venit sa creada ochilor.

In sticlele de suc erau telefoane mobile, bine impachetate in prezervative. Gardienii, obisnuiti cu inventivitatea rudelor detinutilor, au fost luati total pe neasteptate.

Telefoanele aparute din senin s-au dovedit a fi in cea mai buna stare. Semn ca protectia aleasa a fost exact cea care trebuia. Nu stim daca femeia care a lasat pachetele este la prima incercare de acest gen sau are deja o experienta bogata la activ.

Cert este ca prezervativele nu si-au facut atat de bine datoria, iar tanara se va alege cu dosar penal.

Poate va intrebati la ce le folosesc detinutilor telefoanele mobile! Ei bine, mii de batrani au fost inselati in ultima perioada prin metoda accidentul: o inventie a puscariasilor care dau telefoane din inchisoare, se dau drept avocati ai unor membri din familie ce au avut un accident si solicita bani pentru rezolvarea situatiei.


Sticlele si prezervativele nu sunt singurele metode gasite de prizonieri pentru a ajunge in pozesia telefoanelor. De-a lungul timpului, gardienii au avut de-a face cu cele mai ingenioase solutii: mobile ascunse in aparatura radio, in interiorul mancarurilor sau chiar in podoaba capilara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

##VIDEO83714##