Ce lucruri a făcut Andreea Mantea din gelozie. Răspunsul vedetei a lăsat-o pe Denise Rifai fără cuvinte: „Poate că am ars intenționat anumite cămăși”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 sep 2022, 04:15

Andreea Mantea a vorbit despre gelozie la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Despre Andreea Mantea s-a spus de multe ori că este o femeie geloasă și destul de posesivă, iar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta a dezvăluit dacă zvonurile sunt sau nu reale. Ce a făcut Andreea Mantea din cauza geloziei?

Andreea Mantea este o femeie cu personalitate și nu acceptă ca cei din jur să o trateze într-un mod nepotrivit. De multe ori s-a scris că vedeta este foarte geloasă, însă Andreea Mantea a preferat să nu intre prea mult în detalii. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Mantea a clarificat lucrurile. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?

„Care este cel mai urât lucru pe care l-ai făcut din gelozie?” Ce a răspuns Andreea Mantea la această întrebare și cum a reacționat Denise Rifai?

Andreea Mantea a recunoscut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că au existat momente în care a mai apelat la mici răutăți pentru a-și „pedepsi” partenerii de viață, dar că întotdeauna a fost vorba despre gesturi mici și care nu au avut consecințe grave. Răspunsul Andreei Mantea a făcut-o pe Denise Rifai să râdă în hohote, mai ales când vedeta a mărturisit că a mai modificat compoziția anumitor rețete sau chiar a ars unele cămăși intenționat pentru a se răzbuna pe foștii iubiți.

Referitor la gelozie, Andreea Mantea a povestit că nu este o femeie geloasă, dar că atunci când simțea că ceva nu este tocmai în regulă, de fiecare dată alegea să își observe partenerii pentru a vedea până unde poate ajunge comportamentul acestora. Prezentatoarea TV   a mărturisit că acest mod de a aborda lucrurile a ajutat-o foarte mult și că astfel a învățat să nu mai aibă atât de multă încredere în oameni.

„Nu știu dacă au fost urâte...sunt multe lucruri (n.r pe care le-a făcut din gelozie) poate că am umblat la mâncare, poate că am ars intenționat anumite cămăși. Sunt chestii drăguțe, în fond și la urma urmei. De ce sare când sunt atât de multe lucruri care se pun în mâncare? Nu e bine, eu eram mică și nu știam. Da, într-adevăr, să fii gelos înseamnă neîncredere în tine și știam asta.

Eu nu eram geloasă, voiam să văd până unde duce nesimțirea acelui om, până unde duce murdăria din el. Voiam sa văd cine este el, de fapt, voiam să văd ce ascunde, nu mă interesa. În momentul în care eu simțeam că sunt înșelată, nu mă mai interesa acea relație, dar îmi plăcea să văd cât de mizerabil poate fi un om. Voiam să văd, atât. Nu era o gelozie, voiam să cunosc oamenii.
Voiam să văd până unde duce. De multe ori, să știi că m-a ajutat asta. Mi-am dat seama că nu ar trebui să mai am încredere în oameni exact așa cum o făceam eu.”
, a spus Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: De ce Andreea Mantea nu a depus plângere după ce a fost bătută de tatăl copilului ei! Care a fost răspunsul vedetei Kanal D

Andreea Mantea a acceptat invitația în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, hotărâtă să își deschidă sufletul și să îi lase pe telespectatori să o descopere pe adevărata Andreea Mantea, femeia care se află dincolo de ecranul televizorului. 

Citeste si: Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme în doar câteva săptămâni! Regimul alimentar pe care l-a ținut vedeta