Ce mai fac actorii din serialul Hercai? Iată în ce proiect fabulos a acceptat de curând să joace superba actriță Ebru Sahin! Nici Akin Akinozu nu se lasă mai prejos și a fost cooptat recent într-o nouă producție de amploare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2023, 15:54
Foto(4)

Ebru Sahin avea de gând să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioadă pentru a-l însoți pe soțul ei în America! Iată ce anume a determinat-o să se răzgândească! Fostul ei partener de platou din serialul Hercai, Akin Akinozu, a acceptat recent un nou rol principal într-un proiect promițător!

Producția turcească Hercai a fascinat publicul din Turcia și din străînătate cu o poveste impresionantă de viață, locații pitorești, deocoruri de basm, momente pline de dramatism și emoții puternice, puse în scenă de actori consacrați și foarte talentați, care au jucat magistral în cei peste doi ani de filmări.
Protagoniștii serialului, Ebru Sahin și Akin Akinozu, sunt doi actori tineri aflați la început de drum în carieră, însă cu toate acestea au dovedit un talent uluitor, o carisma aparte, o pasiune uriașă pentru profesie și au jucat impecabil, încât mulți dintre fanii lor au crezut că aceștia formează

un cuplu și dincolo de platourile de filmare.

Ce mai fac actorii din serialul Hercai

În anul 2022, după încheierea filmărilor pentru serialul Hercai, Ebru Şahin (28 de ani) a trăit cea mai frumoasă și fericită perioada pe plan personal, deoarece s-a căsătorit cu alesul inimii sale, renumitul baschetbalist Cedi Osman (28 de ani). Fericitul eveniment a avut loc mai întâi în orașul natal al mirelui, într-o locație de poveste, în Macedonia, iar apoi cei doi îndrăgostiți au mai organizat o petrecere grandioasă și în celebra stațiune Cesme,

în restaurantul de lux în care cei doi miri s-au cunoscut și au început povestea lor de iubire. Ebru și Cedi au strălucit în cadrul ambelor evenimente și s-au bucurat de cele mai importante clipe din viața lor alături de rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citește și: Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, momente de senzație în luna de miere! Iată cum a fost surprinsă superba doamnă Osman!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După serialul Hercai, tânăra actrița a acceptat să joace rolul principal în producția Destan, care a fost unul destul de solicitant, iar în anul 2022, Ebru a fost cooptată în distribuția serialului O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, la care a filmat până în toamna anului trecut. Deși avea de gând să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o perioada pentru a merge în America la soțul ei, de curând, celebra actrița s-a răzgândit deoarece a primit o nouă oferta de nerefuzat și în curând va începe să joace pe platourile de filmare ale producției Yüz Yıllık Mucize, în rolul principal,

pe care ar fi trebuit inițial să îl joace renumită actrița Hilal Altinbilek.

Nici protagonistul serialului Hercai, Akin Akinozu nu s-a lăsat mai prejos și a continuat să joace în producții de mare succes. La scurtă vreme de la încheierea filmărilor pentru Hercai, tânărul actor a acceptat să joace în serialul Kaderimin Oyunu, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional, iar spre finalul anului 2022 Akin a fost cooptat în distribuția serialului Tuzak.

Citește și: Ea va fi noua parteneră a fermecătorului actor Akin Akınözü, în cel mai recent proiect al său! Este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.