Ce mai fac și cu ce se mai ocupă actorii principali din serialul ”Mă numesc Zuleyha”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 26 mai 2022, 22:31

”Mă numesc Zuleyha” este cel mai apreciat și iubit serial difuzat de Kanal D. Actorii principali fac senzație în rândul iubitorilor de seriale turcești. Ce mai fac aceștia și cu ce se mai ocupă?

Serialul ”Mă numesc Zuleyha” este difuzat de Kanal D de luni până vineri de la ora 20:00, după ce serialul ”Fiica ambasadorului” a ajuns la final. De asemenea, povestea, ajunsă la sezonul 4, se apropie de final, un bun prilej de a afla ce mai fac actorii principali din producția fenomen.

Iată ce mai fac cei mai iubiți actori din serialul ”Mă numesc Zuleyha”

Hilal Altinbilek- Zuleyha

Aceasta este singura dintre actorii importanți de la începutul serialului care a continuat. Hilal, în vârstă de 31 de ani, este extrem de admirată pentru etica sa profesională, însă oboseala și-a pus amprenta asupra ei, după patru ani de filmări la Adana, în același rol. 

Pe plan personal lucrurile nu merg prea bine pentru carismatica actriță, s-a despărțit recent, după un an și jumătate de relație, de iubitul ei Metin Hara (39 de ani), speaker motivațional și autor de cărți de dezvoltare personală în Turcia.

Nimeni nu știe de ce s-au despărțit, ba chiar prietenii au fost șocați, căci se așteptau ca îndrăgostiții să ajungă la altar, nu să se despartă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilal Altınbilek (@hilalaltinbilek)

Ibrahim Celikkol-Hakan

Ibrahim s-a alăturat producției ”Mă numesc Zileyha” în sezonul 4, ca să umple golul lăsat de Murat Ünalmış (Demir). Pe plan profesional îi merge excelent, după „Prizoniera destinului”, rol pentru care a fost lăudat, a reușit să resusciteze și povestea din „Mă numesc Züleyha”.

 Din 3 iunie îl vom putea vedea și la Netflix, în serialul „As the Crow Flies”, alături de buna lui prietenă Birce Akalay (și fosta soție a lui Murat Ünalmiş).

Recent, actorul a divorțat, după aproape 5 ani, de arhitecta Mihre Çelikkol (32 de ani), cu care are un băiețel de doi ani și jumătate.

Citeste si: Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la tine" Care au fost primele reacții ale actorului

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by İbrahim Çelikkol (@ibrahimcelikkol41)

Murat Unalmiș-Demir

Acesta a părăsit producția ”Mă numesc Zuleyha” la finalul sezonului 3, un bun prilej pentru a se odihni. Actorul s-a retras în Cappadocia și s-a ocupat de restaurantul său, primind deseori în vizită prieteni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by murat ünalmiş (@muratunalmis_demir)

Kerem Alisik-Fekeli

Pe cât de înțelept e în serial, pe atât de dificil ar fi  fost actorul de 61 de ani în realitate, în culise. În primul sezon, a avut ceva de împărțit cu Ugur Güneș, Yilmaz în serial. Amândoi bărbații ar fi concurat atunci, dădea pe surse presa locală, pentru atențiile lui Hilal Altinbilek. După ce Güneș a ieșit din poveste, Kerem Alisik a intrat în conflict și cu Murat Ünalmiş (Demir). În luna mai 2021, pe finalul sezonului 3, cei doi au fost despărțiți cu greu de colegi și producători, după ce aproape s-au luat la bătaie pe set din cauza unor diferențe de opinie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kerem Alışık (@keremalisik)

Citeste si: Cine este și câți ani are Raşit, iubitul sfioasei Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce pasiune secretă are carismaticul actor Şahin Vural!