Ce mai face acum Lucian Barbu, fostul concurent de la Razboinici! Cum s-a schimbat dupa Survivor Romania: "Cel mai greu a fost ca a trebuit sa invat… sa merg!"

Autor: Alice Popescu
Ce mai face Lucian Barbu de la Survivor Romania

Lucian Barbu a fost printre primii concurenti de la Survivor Romania 2021 care a parasit competitia in urma unei accidentari foarte grave.

Lucian Barbu, unul dintre cei mai buni competitori de la Survivor Romania, a spus adio competitiei inca din primele saptamani din cauza unei accidentari grave la picior, avand o grava ruptura de menisc, de altfel acest tip de accidentare fiind unul din cele mai des intalnite in cadrul competitiei. Comparat deserori cu castigatorul Exatlon Vladimir Draghia, Lucian Barbu a avut curajul recent sa vorbeasca despre cum l-a schimbat competitia Survivor Romania intr-un interviu acordat revistei viva.ro.

Lucian Barbu, declaratii sincere despre cum i s-a schimbat viata dupa Survivor Romania

Citeste si: Adelina Damian a rabufnit dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021: "Merita sa fie in Finala. Daca nu deschidea gura..."

Accidentarea a fost o altă cumpăna a vieții pe care a trebuit să o trec „magna cum laude'. Universul mi s-a schimbat total, s-a transformat în unul antagonic, am depins foarte mult de aproapiati și mă simt norocos că am niște persoane absolut superbe lângă mine.Am

fost inactiv, imobilizat la pat, a trebuit să rezist unor dureri atroce, am avut câteva luni în care noaptea am fost privat de somn și multe altele. Cel mai greu a fost că a trebuit să învăț… să merg, dar pot spune că am trecut cu brio peste. Nu știu dacă m-a schimbat cu ceva această accidentare, cert e că mi-am demonstrat mie cât de puternic sunt la nivel mental.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lucian Barbu s-a accidentat grav la Survivor Romania

Citeste si: Cum si-a caracterizat Andree Lodba coechipierii Faimosi de la Survivor Romania 2021. Ce spune despre unul dintre cei mai controversati concurenti: "E fenomenal, nu am ce sa-i reprosez..."

În prima perioada mi-a fost extrem desă accept faptul că am ieșit din competiție, am avut coșmaruri noaptea în care vizualizam accidentarea… În prima seară petrecută la spital mă ciupeam având în cap gândul infantil că visez, dar, din păcate, aceasta a fost realitatea.

Recunosc sincer că m-a durut mai mult sufletul decât genunchiul pentru că mi-am dorit enorm această aventură, eram calibrat perfect pentru a ajunge până în finală iar visul frumos s-a spulberat într-o fracțiune de secundă.

Aș vrea să repet toată experiență Survivor. Am îmbrățișat toate încărcările de acolo din suflet, inclusiv lipsa hranei, accidentările minore, căldura, frigul, ploaia…..am

iubit fiecare secundă petrecută acolo.', a declarat Lucian Barbu pentru VIVA!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.