Ce mai face Alexia, tânăra ale cărei brațe i-au fost replantate în urma unui groaznic accident în Pașcani. Adolescenta începe să se bucure mai mult de viață

Autor: Lavinia Medrea

Adolescenta începe să se bucure mai mult de viață

Sursa: Facebook Alexia Tudose/Vally Tudose - colaj Kanal D

Alexia, tânăra ale cărei brațe i-au fost replantate în urma groaznicului accident din Pașcani, strălucește la două luni de la incident!

Se pare că lucrurile revin pe un făgaș normal și fericit pentru Alexia, tânăra ale cărei brațe i-au fost replantate după accidentul teribil din Pașcan i. Pentru prima oară de la incident, adolescenta a dansat, după o recuperare de două luni. Optimismul și bucuria nu i-au dispărut de pe chip, în ciuda evenimentului prin care a trecut.

Ce mai face Alexia, tânăra ale cărei brațe i-au fost replantate în urma unui groaznic accident în Pașcani

Alexia era pe care să-și piardă ambele brațe după ce a fost implicată într-un groaznic accident rutier în Pașcani. După ce a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, tânăra a ieșit cu zâmbetul pe buze din sala de operație a spitalului din Iași, alături de medicul și asistentele care au contribuit la a doua șansă la viață a fetei. 

Citește și: Cum arată Alexia, fata de 15 ani ale cărei brațe au fost amputate în urma accidentului din Pașcani. Acestea i-au fost replantate după o operație de 20 de ore

Accidentul, care ar fi putut să fie o tragedie, a avut loc pe 17 decembrie 2022. Alexia a trecut printr-o operație de 20 de ore, iar medicul care s-a ocupat de ea este Sidonia Susanu. După două zile de la intervenție, tânăra a reușit să-și miște, ca prin miracol, degetele. Din acel moment, toată lumea a rămas impresionată de puterea și optimismul de care a dat dovadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexia a dansat pentru prima dată, la două luni de la accident

După două luni de la accident, Alexia s-a alăturat colegilor de la Școala de Dans G-Power. Atât ea, cât și fratele ei, Eric, au luat parte la dansul special.

Citește și: Cine este Alexia, fata care a rămas fără ambele brațe, în urma unui accident provocat în Pașcani. Medicii i le-au replantat, după o operație care a durat 20 de ore

„Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet. Mulţumim Alexia pentru surpriză. Zâmbitoare şi plină de viaţă cum te ştim”, se arată în descrierea care însoțește filmulețul publicat pe Facebook. 

Tatăl Alexiei nu a putut rămâne indiferent la curajul fiicei lui, motiv pentru care a transmis și el un mesaj.

„Ar trebui cu toţii să învăţăm de la tine cum să facem toţi, totul mai bine, pentru că tu tot ce faci, faci pentru că aşa simţi, iar ce simţi şi cum simţi tu

să faci tot ce faci, pentru noi ar trebui să fie povaţă. Ai o putere mult peste a noastră. Eşti o luptătoare aşa cum nu credeam că există. Te iubim mai mult decât putem noi să ştim!”, a transmis Florin Tudose, tatăl Alexiei.