Ce mai face Asli Enver, actrița principală din serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”. S-a despărțit de iubit, dar o duce foarte bine pe alte planuri

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 apr 2023, 10:40

Asli Enver a cucerit publicul din România odată cu rolul din serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”. Cu toate că a primit iubirea tuturor fanilor serialului turcesc, pe plan sentimental, lucrurile nu au mers atât de bine, dar „recuperează” în ceea ce privește cariera.

Asli Enver s-a despărțit, de curând, de afaceristul Önder Öztarhan. Cu toate că povestea lor s-a încheiat în această primăvară, pare că frumoasa Asli Enver nu are timp să se gândească la asta, deoarece este dorită în mai multe telenovele.

Talentul lui Asli Enver o readuce pe micile ecrane

Asli Enver a dat o nouă lovitură din punct de vedere cinematografic prin intermediul serialului „Pe mâini bune”, difuzat de Netflix.

Aceasta a jucat alături de Kaan Urgancıoğlu, cel care i-a dat viață controversatului Emir în serialul „Dragoste Infinită”.

De data aceasta, noi oportunități îi bat la ușă lui Asli Enver care ar putea să apară într-o nouă producție la postul de televiziune Fox.

Potrivit odakhaber.com, relatează tvmania.ro, Asli se vrea în producția ”Benim Adim Farah”, „Mă numesc Farah”, un serial adaptat producției din Argentina intitulată ”La Chica que Limpia”.

”Benim Adim Farah” aduce pe micile ecrane povestea unei doctorițe care este nevoită să lucreze ca menajeră, pentru a face rost de bani pentru a-și putea trata fiul. Din întâmplare, Farah devine o asasină plătită a unor mafioți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce meserie are Melis Tüzüngüç, actrița principală din serialul „Aripi frânte”. Aceasta o interpretează pe frumoasa Zeynep

Mai mult decât atât, Asli Enver s-ar afla în discuții și cu cei de la Disney Plus pentru a juca în serialul „Căutarea”, “Arayış”. Serialul va spune povestea dureroasă a unei femei care, pentru a salva viața partenerului său, va trebui să se infiltreze într-o sectă.

Alături de ea ar putea să joace Mehmet Günsür, cel care a jucat și în ”Suleyman Magnificul”.

Asli Enver își refăcuse viața sentimentală la finalul anului 2021

După mai multe relații eșuate care i-au adus suferință, A sli Enver părea că și-a găsit fericirea î n brațele lui Önder Öztarhan, un om de afaceri din Turcia. Și data aceasta, din nefericire, povestea frumoasă a durat doar câteva luni.

Cu toate că, atunci când zvonurile au început să apară, Asli nu a confirmat nimic, Önder Öztarhan a recunoscut, potrivit viatacuaromadecafea.com, că sunt fericiți și că au început să iasă cu aproximativ două luni înainte de încheierea anului 2021.

Se pare că cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și s-au îndrăgostit la prima vedere, exact ca în filme. Asli Enver a fost mereu o fire extrem de discretă, dar presa a fost cu un pas înaintea ei și a reușit să scoată la iveală povestea lor de dragoste.

Citeste si: Fatih Al, detalii neștiute despre personajul pe care îl interpretează în serialul ”Aripi frânte”. Care este legătura dintre el și Muzaffer: ”Nu este un bărbat care să poată iubi ușor”

După ce s-a aflat că ea și Önder Öztarhan au decis să meargă pe drumuri separate, frumoasa actriță a recunoscut că nu au reușit să petreacă suficient timp împreună, lucru ce a dus la separarea lor, conform viatacuaromadecafea.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.