Ce mai face astăzi Ionuț Cercel, la peste un an de la moartea tatălui său, Petrică Cercel. Artistul nu și-a revenit nici în ziua de azi: „Durerea asta va fi veșnic”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 nov 2022, 21:14

Artistul nu și-a revenit nici în ziua de azi: „Durerea asta va fi veșnic”

Sursa: Instagram Ionuț Cercel

Pe 15 septembrie 2021, Petrică Cercel, un renumit cântăreț de manele, s-a stins din viață în urma infecției cu virusul COVID-19. Fiul lui cel mai mic, Ionuț Cercel, nici acum nu-și poate reveni din șocul morții tatălui său.

La peste un an de când Petrică Cercel a murit din cauza infecției cu COVID-19, Ionuț Cercel, mezinul artistului, a povestit cum a trecut această perioadă pentru el și cum gestionează absența tatălui în viața lui.

Ce mai face Ionuț Cercel, la peste un an de când Petrică Cercel a murit

Ionuţ Cercel nu poate să treacă nici măcar puțin peste moartea tatălui său, Petrică Cercel, care a decedat din cauza infecției cu virusul COVID-19, după ce a pierdut lupta în fața bolii.

Citește și: Ionuț Cercel, îngenuncheat de durere din nou: "2 jumătăți au format un întreg! Acum, inima mea nu mai e întreagă, e pe jumate!"

Pe 15 septembrie 2021, Petrică Cercel a murit și a lăsat în urmă trei copii și o soție, dar și nepoți îndurerați, care aveau nevoie de bunic. Mezinul familiei, Ionuț Cercel, a povestit, cu durere în suflet, cum gestionează absența tatălui său în viața de zi cu zi.

Deși nu mai este lângă el fizic, Ionuț Cercel continuă să îi povestească lui Petrică Cercel totul și primește, în vis, sfaturi de la el. 

Ionuț Cercel, despre viața fără tatăl lui, Petrică Cercel

„Da, de când s-a întâmplat, nu a existat nicio zi în care să nu fiu prezent. Da, mă ajută pentru că acolo îmi găsesc cumva o alinare, o liniște și mă duc zilnic.

Absolut tot îi spun. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatăl meu a fost un părinte special cu toți copiii lui, doar că eu fiind cel mai mic copil, probabil că a avut o slăbiciune pentru mine.

Citește și: Care este motivul pentru care Ionuț Cercel nu a mai urcat de scenă de 5 ani. Mesajul copleșitor al artistului la aproape un an de la moartea tatălui său: ”O spun și astăzi cu aceeași mândrie”

Durerea asta va fi veșnic pentru că tata pentru mine a însemnat totul și așa va rămâne sufletul meu până în momentul în care ne vom reîntâlni.

Ziua în care va decide Dumnezeu să fim iarăși împreună, atunci pot spune că voi fi din nou fericit.

Până atunci încerc să mă păcălesc de dragul și din iubirea pe care le-o port copiilor mei, mamei mele, fraților mei, soției mele. Și, din iubire pentru tata, încerc cumva să mă păcălesc pentru că știu că el n-ar fi vrut să mă vadă doar supărat și plângând.

Doar că asta este mai greu și așa va fi până când va decide Dumnezeu să ne întâlnim din nou. Da, durerea asta nu va trece niciodată”, a mărturisit Ionuţ Cercel.