Ce mai face micuța Melek din ”Fiica ambasadorului”. Beren Gençalp este de nerecunoscut! Iată ce imagine a postat pe rețelele de socializare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 mai 2022, 14:56

Ce mai face micuța Melek din ”Fiica ambasadorului”. Beren Gençalp este de nerecunoscut! Iată ce imagine a postat pe rețelele de socializare

Sursa: Instagram

Melek din serialul ”Fiica ambasadorului” a făcut senzație în cel mai iubit serial al momentului. Beren Gençalp este de nerecunoscut!

În această seară o veți putea urmări pentru ultima dată Beren Gençalp în rolul lui Melek, în ”Fiica ambasadorului”. Serialul difuzat de Kanal D a făcut senzație, iar iubitorii de seriale turcești l-au urmărit, cu sufletul la gură, episod de episod. Beren a fost una dintre cele mai apreciate actrițe, aceasta a interpretat-o pe fiica lui Nare (Neslihan Atagul) și a lui Sancar (Engin Akyürek) în serial.

Iată cum arată micuța Melek după terminarea filmărilor pentru ”Fiica ambasadorului”

Micuța Melek le-a ajuns foarte repede la suflet iubitorilor de seriale turcești. Extrem de inteligentă și dezinvoltă, Beren Gençalp a cucerit lumea întreagă. Aceasta o interpretează pe fiica lui Nare și a lui Sancar în serial. După plecarea lui Neslihan din distribuția filmului, Tuba Büyüküstün a înlocuit-o, interpretând rolul lui Mavi, cea care îi ajunge foarte repede la suflet lui Melek și o dă uitării pe mama ei, pe Nare, care a părăsit-o.

Beren Gençalp, acum în vârstă de 11 ani, este o adevărată domnișoară și face senzație pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Momentan, aceasta nu a anunțat va mai apărea în vreo producție în perioada următoare, însă postează foarte des pe contul ei de socializare.

Citeste si: Cum arată Engin Akyürek, cel care îl interpretează pe Sancar din ”Fiica ambasadorului”, după încheierea filmărilor pentru cel mai iubit serial al momentului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Melek din serialul ”Fiica ambasadorului” a postat o fotografie în care pare extrem de fericită și poartă o ținută chic, care o scoate în evidență.

Imaginea postată de frumoasa actriță a strâns aproximativ 19 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea celor care o iubesc și o apreciază.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beren Gençalp (@berengencalp)

În această seară, de la ora 20:00, veți putea urmări ultimul episod din serialul ”Fiica ambasadorului”, cel mai iubit serial difuzat de Kanal D. Povestea dintre Mavi și Sancar ajunge la final, momente pline de emoție vor avea loc.

Citeste si: Lovitură grea pentru Murat Unalmis. Demir din „Mă numesc Zuleyha” a făcut anunțul: „Am primit vestea morții lui astăzi”