Ce mai face Mihai Mitoșeru. Cu ce se ocupă acesta atunci când nu apare pe micile ecrane

Author: Bianca Vidoi

Ce mai face Mihai Mitoșeru

Sursa: Facebook Mihai Mitoseru

Mihai Mitoșeru a prezentat mai multe emisiuni îndrăgite de oameni, însă ultimul său proiect a fost „Se strigă darul!”.

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din țara noastră, iar carisma sa și energia bună pe care pe care o aducea în casele oamenilor l-a făcut foarte apreciat și îndrăgit de telespectatori. Iată cu ce se ocupă acesta atunci când nu apare pe micile ecrane.

Citește și: Exclusiv! Cum arată casa lui Mihai Mitoșeru. Noemi, fosta lui soție, s-a ocupat în totalitate de amenajare: "Arată așa frumos datorită ei!"

Ce face acum Mihai Mitoșeru?

Mihai Mitoșeru a realizat emisiunea „Se strigă darul!”, alături de Grațiela Duban, iar cât timp acest proiect este în pauză și prezentatorul nu mai este prezent pe micile ecrane, acesta își câștigă traiul dintr-o activitate inedită. Atunci când Mihai Mitoșeru nu își face apariția pe micile ecrane, locul în care oamenii se bucură de energia bună pe care acesta o aduce, acesta se ocupă cu alte planuri unde își poate prezenta starea incredibilă și bucuria.

Mihai Mitoșeru onorează evenimentele private la care este invitat să prezinte, evenimente ce pot fi nunți, botezuri sau alte tipuri de petreceri. În cadrul interviului în care acesta a dezvăluit cu ce se ocupă atunci când nu apare pe ecrane, acesta a anunțat și că prezentarea evenimentelor este o activitate pe care o are de foarte mult timp.

„Prezint evenimente. De altfel, este activitatea cu care mă ocupam și înainte, cu care mă ocup și între filmările de la «Se strigă darul».

Am multe evenimente în perioada asta, inclusiv nunți, botezuri, zilele orașului”, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit cancan.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Exclusiv! Mihai Mitoșeru nu are un tipar de femeie: "Îmi doresc o femeie normală, modestă, să vrea mult de la viață!"

Relația de care îi este dor lui Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru este foarte apreciat pe planul profesional, însă viața lui personală nu a fost plină de succes. Prezentatorul a avut o căsnicie de 13 ani cu Noemi, iar după aproximativ 4 ani de la divorț, acesta încă mai visează că cei doi vor putea să își continue povestea frumoasă de dragoste pe care au avut-o.

Motivul pentru care cei doi au decis să pună punct relației a fost cauzat de discuțiile și certurile pe care cei doi le aveau, dar și cât de des au ajuns acestea să se întâmple. Prezentatorul este plin de regrete din momentul în care cei doi s-au separat, acesta chiar a declarat că de-a lungul anilor acesta a mai încercat să o recâștige, însă aceasta nu mai dorește o relație cu el.

„Eu zic că ăia 13 ani foarte buni înseamnă într-o relație mai mult decât orice. Și atunci eu am fost fericit, adică nu îmi pare rău deloc. Îmi pare rău că dacă atunci aveam mintea de acum, în ultimul an nu mai făceam greșeli. Nu trebuia să fac greșelile pe care le-am făcut, a fost și urât. Măcar am bunul-simț să recunosc”, a declarat acesta pentru sursa precizată anterior.

Citește și: Exclusiv! Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi: "Nu stiu nici eu de ce am divorțat, nu am gestionat bine situația"