Ce mai face Printesa Kosem, actriţa de origine romana si cand ar putea reveni în Romania? Iata dezvaluirile, in premiera ale actritei care i-a dat viata personajului din primul sezon al serialului “Kosem”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 23:10

Anastasia Tsilimpiou, frumoasa actrita de origine romana, cea care a interpretat-o pe Printesa Kosem, in primul sezon, in serialul omonim difuzat la Kanal D, a dezvaluit in premiera cum a fost vazuta interpretarea personajului sau de catre Nurgul Yesilcay, faimoasa actrita care ii da viata sultanei Kosem in cel de-al doilea sezon.

“M-am reintalnit recent cu Nurgul si mi-a spus ca am facut o treaba extraordinara intrepretand-o pe printesa Kosem si ca i-a facut o extraordinara placere sa lucreze alaturi de mine. Acest lucru m-a facut sa fiu foarte mandra de munca mea si mi-a dat putere”, a spus vedeta.  

“In ceea ce priveste activitatea mea de acum, pot spune ca lucrurile curg si merg de la sine; am cateva proiecte personale si am in plan cateva auditii.
Cu siguranta in viitorul apropiat vor veni ofertele pentru noi roluri in productii de succes. Cat despre viata mea personala, nu am prea multe de spus. Sunt fericita, ma simt pe val si dornica sa invat zilnic lucruri noi. Astept cu mare nerabdare reintoarcerea, cat de curand, in Romania. Mi-a placut enorm!”, a continuat Anastasia.

 

 

Taguri: