Ce mama superba are Ana-Maria de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanara de la mama sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2021, 17:05

Ana-Maria a intrat de curand in casa "Puterea dragostei" si a facut furori printre baieti.

Ana-Maria a intrat recent in casa "Puterea dragostei" si a facut furori cu frumusetea si naturaletea ei printre baieti. Tanara a recunoscut ca a avut o relatie cu Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei" si ca in prezent se simte atrasa de Bogdan Mocanu, pe care l-a placut inca de cand acesta a intrat in emisiune.


Inca din prima sa zi in casa "Puterea dragostei", Ana-Maria avea sa se loveasca de atitudinea extrem de dura si de replicile acide ale Roxanei, fosta iubita a lui Mocanu, care nu a stat deloc pasiva la aparitia rivalei
sale. Dimpotriva, Roxana a trecut la atac si i-a atras atentia tinerei, dandu-i de inteles ca nu ii va lasa cale libera catre inima lui Bogdan.

Citeste si: Alex Zanoaga, arunca bomba: "Da, e insarcinata!" Afla despre cine face afirmatia socanta, ASTAZI, intr-o noua editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 17:00, la Kanal D!


Ana-Maria a cucerit telespectatorii inca de la prima sa aparitie in casa "Puterea dragostei" cu frumusețea ei.
Insa si baietii din casa au fost de-a dreptul incantati. Mai mult decat atat, Jador a afirmat la vederea tinerei ca aceasta seamana foarte mult cu Laura Cosoi.

Citeste si: Bogdan Mocanu, asa cum nu l-ati mai vazut pana acum! Iata cum arata concurentul pe vremea cand defila pe podium, ca fotomodel!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Se pare ca Ana-Maria a mostenit frumusetea de la mama sa, care este o doamna superba. Concurenta se mandreste cu mama sa, de aceea nu s-a sfiit sa publice imagini in care apar impreuna. Cele doua arata atat de bine incat par a fi surori si nu mama-fiica.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.