Ce mama tanara si superba are Andra, noua concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanara de la cea care i-a dat viata!

Autor: D.I.

Andra a intrat recent in casa "Puterea dragostei" pentru a-si cauta partenerul ideal.

Andra Volos este cea mai noua concurenta de la "Puterea dragostei", care a venit cu ganduri serioase de a-si cauta jumatatea. Aceasta are 21 de ani si a pasit cu mult entuziasm in casa baietilor, lasandu-i fara cuvinte, datorita aspectului ei fizic dar si datorita zambetului cuceritor. Andra le-a dezvaluit tuturor ca vine din Sighetul Marmatiei insa de multi ani locuieste in Italia.


"Nu mi-am dorit sa cunosc pe nimeni! Nu ma iau dupa aparente! Vin, cunosc si atunci atac!", a spus Andra.

Andra a recunoscut in fata baietilor faptul ca cea mai recenta relatie s-a incheiat in luna mai, anul trecut si de atunci isi cauta marea dragoste. Inca de cum a pasit in casa "Puterea dragstei", Andra a recunoscut ca nu a venit pentru un baiat anume, ci dimpotriva isi doreste mai intai sa ii cunoasca mai bine pe fiecare in parte si abia apoi sa se orienteze catre cel care o atrage cel mai mult prin felul lui de a fi.


Desi a venit cu mult entuziasm si dorinta de a-si cauta partenerul ideal, Andra a marturisit ca are mari emotii si este cu gandul la familia sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Tanara are o relatie speciala cu mama sa, care locuieste in Italia. Aceasta ii este si cea mai buna prietena si cea care a sustinut-o pana acum in tot ceea ce a realizat. Iata cat de bine ii seamana mamei sale:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.