Ce mănâncă Anca Ciota în fiecare zi pentru a reveni la silueta dinainte de sarcină. Alimentul pe care îl consumă cu sfințenie

Autor: Madalina Maftei

Ce mănâncă Anca Ciota în fiecare zi pentru a reveni la silueta dinainte de sarcină. Alimentul pe care îl consumă cu sfințenie

Sursa: Instagram Anca Ciota

Anca Ciota a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi pentru e reveni la silueta dinainte de sarcină. Iată ce consumă vedeta.

Prezentatoarea Tv a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu mai bine de două săptămâni. Deși arată foarte bine după sarcină, Anca Ciota vrea să arate ca și scoasă din cutie, astfel este foarte atentă la alimentația zilnică și consumă în fiecare dimineață un anumit aliment.

Ce mănâncă Anca Ciota în fiecare dimineață pentru a arăta bine

După sarcină, vedeta arată incredibil, nici n-ai zice că a devenit mamă, însă pentru a arăta atât de bine face și sacrificii.

Anca Ciota a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram ce mănâncă în fiecare zi pentru a se menține în formă. Aceasta le-a dezvăluit că terciul de ovăz nu lipsește din alimentația ei zilnică. Prezentatoarea meteo a precizat că l-a consumat regulat și în perioada sarcinii și continuă să mănânce și acum, mai ales că este bogat în fibre și ajută la creșterea depozitului de lapte matern.

”Nu cred ca o sa ma satur vreodată de acest mic dejun 😍 Am mancat terci de ovaz si in sarcina si îl mănânc si acum aproape in fiecare dimineață. Ovăzul reprezinta o categorie de cereale integrale complet naturale, bogate în fibre. Un bol de cereale cu ovăz îți va ține de foame multă vreme după micul dejun și poate ajuta la creșterea depozitului de lapte matern.

În plus, ovăzul este bogat în fier, iar anemia cauzată de lipsa fierului din alimentație este una dintre problemele cu care se confruntă mamele ce alăptează”, a spus Anca Ciota pe Instagram.

Citeste si: Anca Ciota, primele declarații, în exclusivitate la ”Teo Show”, după ce a născut prin cezariană

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Ciota (@ancaciota)

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, aceștia au comentat într-un număr foarte mare la postare, ba chiar i-au cerut vedetei sfaturi pentru pregătirea terciului de ovăz.

”Terciul fiert s-au pus la înmuiat?/ sa si eu.

Efectiv sunt dependenta de el. Tu esti de "vina" pentru asta. 😁”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit la postare.

Anca Ciota este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține comunitatea la curent cu tot ce face și ce se întâmplă nou în viața ei. Aceasta este urmărită de 200 de mii de oameni pe Instagram, o comunitate mare, care este la fel de activă.

Citeste si: Cum arată Anca Ciota la doar o săptămână de când a născut. Iată cum a fost surprinsă prezentatoarea Tv

 

Taguri: