Ce mănâncă Andreea Mantea când este la filmările pentru Casa Iubirii! Dieta care îi asigura o siluetă de invidiat!

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 sep 2023, 09:12

Andreea Mantea ne prezintă secretul unei siluete de invidiat. Deși prinsă între filmările pentru „Casa Iubirii”, bruneta nu se neglijează și mănâncă mereu pentru a avea energie, dar și pentru a se menține.

Deși în febra filmărilor pentru emisiunea „Casa Iubirii”, prezentatoarea TV a dezvăluit ce mănâncă pentru a își menține silueta perfectă. 

Ce mănâncă Andreea Mantea în timpul filmărilor

Frumoasa brunetă a postat la secțiunea insta-story o fotografie în care se observă niște clătite cu fructe, dar și ciocolată, semn că vedeta nu se abține de la micile pofte. Cu toate acestea, vedeta are o siluetă de invidiat și, dacă acesta e secretul unei diete echilibrate, atunci îl vrem și noi! 

Citește și: Emoții mari pentru vedetele din România! Cum și-au îmbrăcat copiii, în prima zi de școală? Cei mici au atras atenția tuturor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Mic dejun întârziat ”, a scris aceasta pe Instagram, alături de postare.

Andreea Mantea a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat

„Am fost în Iordania la Marea Moartă, a fost interesant la Marea Moartă.  Am fost la Petra da, am fost în deșert Wadi Rum, a fost o vacanță pentru fiul meu, mai mult. Pentru își dorea foarte tare și în deșert.

În Dubai nu aveam cum să ajungem că erau 60° și am mers în Wadi Rum, unde erau vreo 27.

In Petra mi-am dorit și eu și el să mergem. Chiar a fost interesant, iar apoi în Bali, unde a fost foarte frumos și pentru mine și pentru el”, a declarat Andreea Mantea, potrivit Ciao.

De asemenea,  prezentatoarea TV  a vorbit și despre experiențele culinare de care a avut parte, mărturisind că nu s-a abținut de la nimic în vacanță. Însă, cu toate acestea, vedeta nu a acumulat kilograme în plus, menținându-și silueta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?