Ce mănâncă Deea Maxer într-o zi obișnuită? Secretul unui fizic de invidiat

Author: Laura Macovei
Actualizat: 25 sep 2023, 14:14

Ce mănâncă Deea Maxer într-o zi obișnuită? Secretul unui fizic de invidiat

Sursa: Deea Maxer Instagram

Deea Maxer a dezvăluit ce mănâncă într-o zi de luni și care este secretul pentru un fizic demn de invidiat. Bruneta nu se abține de la micile pofte și nu ține nicio dietă!

Deea Maxer le-a dezvăluit urmăritorilor ei ce gătește într-o zi a săptămânii și cât de bine arată mâncarea! 

Ce mănâncă Deea Maxer pentru a se menține

Frumoasa brunetă are un fizic demn de invidiat, iar secretul ei este mâncarea sănătoasă și gătită. Da, ați auzit bine. Vedeta nu ține nicio dietă, însă are mereu grijă ce mănâncă. 

Citește și: Cum a fost filmat Robert Drilea, în parc, alături de fetița Deei Maxer! Cum se întelege iubitul Deei cu copiii vedetei

De data aceasta, vedeta a postat mai multe filmulețe pe insta-story în care le arată urmăritorilor săi ce gătește într-o zi de luni, după un weekend plin de petreceri. 

Bruneta a ales o mâncare cât se poate de tradițională și gustoasă. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Azi fac ciorbă de perișoare și mazăre cu mușchiuleț de porc”, a

scris aceasta în filmulețele postate pe pagina sa de Instagram.

Deea Maxer, fericită în brațele lui Robert Drilea

După despărțirea de Dinu Maxer, Deea și-a găsit din nou fericirea în brațele unui bărbat, Robert Drilea. Vedeta nu se ascunde și împărtășește cu fanii toate momentele petrecute cu acesta. În acest weekend, cei doi au fost nași pentru o fetiță, iar petrecerea pare că a ținut trei zile și trei nopți! 

Citește și: Deea Maxer, dezvăluiri despre un moment important din viața fiicei sale: ,,Începe nebunia!'' Vedeta i-a fost alături micuței în ziua cea mare

Deea Maxer se mândrește cu noul iubit, care este extrem de grijuliu și iubitor și pe care l-a surprins în mai multe ipostaze emoționante alături de copii.  

Iubitul brunetei se înțelege de minune cu Robert, care are mare grijă de cei doi copii ai săi, din căsnicia cu Dinu Maxer. 

Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de cinci luni, iar relația lor progresează rapid. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.