Ce mananca in realitate concurentii de la Survivor Romania 2021! Niciodata nu ti-ar fi trecut prin cap ca pot recurge la aceste gesturi disperate

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 01:00
Concurentii Survivor Romania, adevarul despre mancare

Odata cu eliminarea Simonei Hapciuc de la Survivor Romania 2021, s-a aflat si carre sunt conditiile in care traiesc concurentii din competitie.

Pe langa faptul ca nu au la dispozitie niciun fel de produs pentru igiena, concurentii Survivor Romania 2021 merg sa se spele doar cu apa marii si aceasta nu are efectul garantat deoarece in continuare, atat Faimosii cat si Razboincii raman cu urme de praf pe fata si corp, luandu-l doar cu ajutorul unghiilor, stratul fiind destul de gros. Nici la capitolul hartie igienica, concurentii Survivor Romania 2021 nu stau deloc bine, adica ea este inexistenta, fiind inlocuita cu clasica frunza.

Nici adapostul nu le confera siguranta pe timp de ploaie deoarece mai mereu sunt uzi atunci cand vremea este schimbatoare. Nu degeaba, Culita Sterp s-a vaitat si a si demonstrat ca a dormit cu sosetele ude.

Survivor Romania 2021. Cu ce se hranesc de fapt concurentii aflati in competitie

Citeste si: Surpriza de proportii la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci. Cine sunt acestia?

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dar nu doar aceste aspecte le pun piedica concurentilor Survivor Romania 2021 in a fi mai prietenosi unul cu altul, ci si foamea, marele lor dusman. Simona Hapciuc a dezvaluit faptul ca nu exista ca Faimosii si Razboincii sa primeasca mancare pe sub ascuns, totul fiind real 100% in competitie.

Astfel, concurentii mananca ce castiga in timpul jocurilor, insa cand nu castiga nu au parte de absolut nimic din partea staff-ului. Ei sunt nevoiti sa isi procure singuri hrana, incepand de la frunze pentru ceai pe care le teasteaza mereu pana la fructe care pot fi de cele mai multe ori otravitoare daca sunt mancate in cantitati mari. Si da, nuca de cocos este la putere in tabara Faimosilor si a Razboinicilor, insa nici aceasta nu pica din cer, ci trebuie mers in jungla dupa ea.
De cele mai multe ori, concurentii fac supa de cocos si cei care stau prost cu stomacul, pot avea probleme deoarece cocosul are efect diuretic. Mai mult, cand primesc alimentele castigate in urma jocurilor, concurentii reusesc s amai imglobeze si linte sau orez in acea supa.

Survivor Romania 20201. Cum se gospodaresc pe insula concurentii din cel mai dur reality-show

Citeste si: Simona Hapciuc, ADEVARUL despre concurentii de la Survivor Romania 2021: "Este cel mai fals om de la Faimosi!" E incredibil despre cine vorbeste vedeta

 

Si ce fac concurentii cand nu au jocuri? Simona a dezvaluit ca nu stau cu burta la soare deoarece au de facut focul, au de carat lemne, au de spalat rufe, au de facut mancarea atat de pretioasa pentru a putea da randament in competitia Survivor Romania 2021. Intr-un cuvant, concurentii se gospodaresc singuri fara a primi niciun fel de ajutor, semanand parca cu ce se intampla pe insula lui Robinson Crusoe.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.