Ce mananca presedintii? Iata ce delicatese prefera Ion Iliescu, Traian Basescu sau Crin Antonescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

V-am facut pofta? Doamnelor, iata de ce aveti nevoie: cumparati un muschiulet proapsat de vita.

Ca si cantitati orientative, pentru o singura portie va trebuie 200 de grame, doua grame de piper verde boabe, zeama clara de vita, nu mai mult de 100 de mililitri, cateva linguri de ulei de masline, iar pentru un gust aparte, stropiti totul cu coniac.

Si decorul e important, insa despre el vom discuta la final. Pana atunci, haideti la treaba. Dupa ce am uns cu putin ulei muschiuletul, merge la tigaie.
Nu trebuie prajit prea mult petru ca vita se mananca in sange. Cat timp carnea sta la patruns, pregatim sosul.

Stingem cu zeama de vita pe care o vom obtine din oase de vita fierte cateva ore si gata sosul. Muschiuletul il mai tragem in tigaie cat sa ia aroma inconfundabila de piper.

Pentru decor avem nevoie de 2 rosii cherry si cateva felii de mango, reductie de otet balsamic cu sos de soia, si preparatul este gata. 
Mmmmm...o nebunie!

Vita a cerut si actualul presedinte al tarii, Traian Basescu, cu o singura exceptie: a vrut carnea in sange. Bucatarul nostru a avut de-a face cu primul om in stat inca de pe vremea cand era ministru al transporturilor. Intalnirea nu a fost tocmai reusita.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.