Ce mare s-a facut burtica de gravida a sotiei lui Madalin Ionescu! Prima poza a Cristinei Siscanu cand isi mangaie cu drag burtica. Prezentatorul TV a avut un comentariu care le-a emotionat pe toate femeile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2020, 13:35

Cristina Siscanu si Madalin Ioescu vor deveni parinti peste cateva luni, insa bucuria este imensa inca din primele momente cand au aflat vestea cea mare.

Recent, Cristina Siscanu a postat o imagine pe un cont de socializare care a emotionat numeroase mamici sau viitoare mamici. Sotia lui Madalin Ionescu si-a subliniat postura de gravida, punandu-si mainile in dreptul burticii care deja se mareste de la luna la luna.

Ipostaza de viitoare mamica o prinde de minune pe Cristina Siscanu. Se stie ca cei doi isi doreau de multa vreme un copil si iata ca minunea s-a implinit.

Madalin Ionescu este si el in culmea fericirii si in dreptul pozei Cristinei a pus un comentariu extrem de emotionant!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.