Ce mărturisire a făcut Livian de ziua Biancăi? A recunoscut totul: "Cu gândul la..."

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 06:15

Ce mărturisire a făcut Livian de ziua Biancăi? Chiar dacă nu mai sunt împreună, Livian a postat un mesaj care arată tot ce simte pentru fosta lui iubită.

Ce mărturisire a făcut Livian de ziua Biancăi?  Nu i-a fost alături într-un moment important din viața ei, însă Livian a vrut să îi demonstreze Biancăi tot ce simte pentru ea. Ce a postat pe instagram?

Citeste si: Ce s-a întâmplat între Livian și Bianca după ce au ajuns în țară? Imaginile din momentul despărțirii

Ce mărturisire a făcut Livian de ziua Biancăi? A recunoscut totul: "Cu gândul la..."

De ziua ei, Bianca a petrecut alături de mai mulți foști concurenți de la "Puterea Dragostei", însă marele absent a fost Livian, acesta fiind acasă, la Cluj. Cu toate acestea, Livian nu a uitat de ziua Biancăi și pe lângă cadoul pe care i l-a trimis, acesta a ținut să îi transmită și un mesaj public.

În seara în care Bianca a petrecut alături de prieteni, Livian a ieșit și el în oraș, s-a lăsat fotografiat, iar în dreptul imaginii a postat un mesaj. Deși nu a dat nume, toți cei care îl urmăresc pe Livian pe instagram au făcut legătura între mesajul postat de acesta și Bianca.

"Cu gândul la tine.", a scris Livian pe instagram.

Dacă postarea lui Livian i-a bucurat pe cei care încă speră că acesta și Bianca vor forma din nou un cuplu, au existat și persoane care l-au criticat și care i-au reproșat că mesajul este doar o modalitate prin care vrea să atragă simpatia publicului, având în vedere că se apropie Marea Finală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pui în descriere că te gândești la Bianca ca să nu îți sară lumea în cap, lasă-ne cu vrăjeală ta de 2 lei, s-a prins lumea!", i-a reproșat un urmăritor lui Livian.

Citeste si: Ce a primit Bianca de la Livian azi, de ziua ei de nastere? "E de la Băbăluș!"

Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi: "Pune-ți o dorință care să nu..." Ce i-a zis în fața tuturor?

Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi. Concurentul de la" Puterea Dragostei" nu s-a putut abține și a atacat-o subtil pe Bianca, în fața tuturor.

Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi. Alături de concurenții de la" Puterea Dragostei", Livian i-a pregătit Biancăi o surpriză de ziua ei, dar acest lucru nu l-a împiedicat să o tachineze în fața tuturor.

Ce i-a spus?

Bianca a fost în centrul atenției în casa" Puterea Dragostei". Concurenții nu au uitat de ziua ei de naștere, astfel că s-au mobilizat pentru a-i face o surpriză. Evident, Livian a fost și de această dată foarte implicat, însă nu a ezitat să o atace pe Bianca atunci când a avut ocazia. 

În momentul în care Bianca a suflat în lumânări, Livian i-a atras atenția să își pună o dorință care să nu aibă legătură cu el, știind că aceasta își dorește foarte mult ca ei să formeze din nou un cuplu.

Citește continuarea aici.  

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi de ziua ei! Ce a pățit

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.