Ella de la ''Puterea dragostei'' si-a aratat pentru prima data masina! Ce bolid conduce frumoasa concurenta

Autor: O.P.

Ella este una dintre cele mai iubite si apreciate concurente de la Puterea dragostei.

Ella de la ''Puterea dragostei''

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Citeste si: Andreea Mantea și-a lăsat băiețelul singur câteva minute și a avut parte de o mare surpriză. Ce a făcut David?

Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau.

Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine.

Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva. Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

Citeste si: Ce fac Andra si Mocanu dupa ce au fugit din Capitala in plina criza legata de coronavirus! Cei doi, la un pas de o mare nenorocire!

Citeste si: Ce fac Andra si Mocanu dupa ce au fugit din Capitala in plina criza legata de coronavirus! Cei doi, la un pas de o mare nenorocire!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce masina conduce Ella

Pentru prima oara, Ella a aratat tuturor ce masina conduce. Aceasta le-a aratat urmaritorilor sai cum isi alimenteaza masina. 

Iata fotografia: 

Citeste si: Catalin si Ligi, aproape de a forma oficial un cuplu! Ce au vorbit cei doi singuri

Citeste si: Catalin vrea ca Oprica sa plece acasa, la Andy! Reactia fabuloasa a acesteia

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.