Ce mașină conduce Nicolas, fostul concurent de la „Casa iubirii”. Tânărul se afișează doar cu boliduri de lux

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 iul 2022, 10:59

Ce mașină conduce Nicolas, fostul concurent de la „Casa iubirii”. Tânărul se afișează doar cu boliduri de lux

Sursa: Instagram Nicolas Stănilă

Nicolas, fostul concurent de la „Casa iubirii”, se afișează destul de des cu mașinile pe care le conduce. De data aceasta, ultimul model pe care îl deține este un bolid dorit de mulți oameni.

Nicolas, proaspăt fost concurent de la „Casa iubirii”, emisiunea matrimonială difuzată la Kanal D, apare pe Instagram mereu aranjat, purtând haine de firmă, bijuterii și ceasuri scumpe, iar mașinile luxoase nu lipsesc nici ele.

Ce mașină conduce Nicolas, fost concurent al emisiunii „Casa iubirii”

Citeste si: Leoaica Kinga de la Casa Iubirii schimbă mașinile că pe șosete. Ce bolizi conduce controversata concurentă de care niciun bărbat nu reușește să se lipească

Nicolas a fost eliminat în gala de ieri, duminică, iar drumul lui în „Casa iubirii” s-a încheiat. Internauții care îl urmăresc pe fostul concurent pe Instagram au observat, deja, că deține haine de firmă, ceasuri scumpe, boliduri de lux și că duce o viață destul de lipsită de griji, din punct de vedere financiar.

Citeste si: Surpriză de proporții! Un nou concurent intră în “Casa iubirii”! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, marți, 19 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

În câteva fotografii de pe Instagram, Nicolas s-a afișat cu un Porsche Cayenne de ultimă generație. Fostul concurent a avut două mașini de acest fel, diferite, și s-a pozat cu ambele. 

Ultima mașină pe care o deține, acum, fostul concurent de la „Casa iubirii” este un Range Rover, o mașină care poate ajunge chiar și la prețul de 65.551

de euro, depinzând de model și de an.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Noua mașină a fostului concurent nu a trecut neobservată în fața urmăritorilor lui Nicolas, mai ales ținând cont de faptul că acesta le schimbă destul de des.

Citeste si: Nicolas a dezamăgit-o profund pe Kinga. Ce a putut să facă fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Te plictisea mașina, este?”, a comentat un prieten de-ai lui Nicolas, făcând referire la ultimul Porsche Cayenne deținut.

„Era cam rigidă, de ce să mint...”, a răspuns Nicolas, râzând.

Nicolas a încercat să se cupleze cu Kinga pentru un pariu

Atunci când a venit momentul galei eliminatorii, Andreea Mantea a făcut un anunț care i-a uimit pe toți concurenții. Se pare că el nu ar fi venit în „Casa iubirii” pentru o relație, ci pentru a câștiga un pariu, făcut în afara emisiunii, acela de a o demasca pe Kinga.

Blondina s-a enervat extrem de tare când a aflat planurile lui Nicolas, motiv pentru care și-a dorit să plece din competiție.

La auzul eliminării lui Nicolas, Kinga a simțit că a fost îndreptățită, dar vorbele și gesturile făcute de fostul concurent nu vor fi atât de ușor uitate de nimeni, în special de Kinga.