Ce mașină conducea Petrică Mîțu Stoian! Artistul era fan al unei celebre mărci de mașină. Ce tarife avea artistul la o cântare

Author: Alice Popescu

Ce masina conducea Petrica Mitu Stoian

Petrică Mîțu Stoian avea o mare slăbiciune pentru o anumită marcă de mașină si nu a ezitat sa isi cumpere un bolid pe masura.

Petrica Mitu Stoian își cumpărase în urma cu ceva timp mașină mult dorita, adică un Marcedes pe care a scos din buzunar peste 100 000 de euro. Artistul nu se uita la bani atunci când a venit orba despre aceasta mica placere a vieții pentru că, așa cum spunea și el, își petrecea cea mai mare parte a timpului în mașină. „ Este necesară mașina pentru un artist așa că mine, iertați-mi lipsa de modestie, dar eu îmi petrec majoritatea timpului în mașină”, a

dezvăluit Petrică Mâțu Stoian în urmca cu un an pentru cancan.ro.

Citeste si: S-a spus că interpretul Petrică Mîțu Stoian nu avea niciun copil! Însă, el este fiul de suflet al regretatului artist

Petrică Mîțu Stoian, mașina de peste 100 000 de euro

sursa foto Pandurul.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Lui Petrica Mitu Stoian îi plăceau mașinile nemțești, mai ales Marcedesul și spunea că era la a patra mașină de acest gen. Pe ultima mașină a așteptat-o mai bine de trei luni, însă totuși, pentru astfel de mașină, e un timp bun de așteptare deoarece a și avut noroc cu finul sau care e dealer la de mașini: "Când iese din garanție o schimb!”

Citeste si: Cum îl chema, de fapt, în buletin pe regretatul interpret Petrica Mâțu Stoian! Care era numele lui real

 Este clar că artistul avea de unde scoate din buzunar aceasta suma fabuloasa pentru că fiind un interpret de renume, Petrica Mitu Stoian avea cântari la evenimente private, iar onorariul nu era deloc unul modest. Pe o ora, artistul lua 1500 de euro, iar daca se dorea împreună cu formația, atunci taxa perceputa de cataret ajungea la 2000 de euro.

Însă situația financiara a artistului nu a fost mereu pe roze, deoarece în urma cu câțiva ani, artistul a avut câteva gauri financiare de 1000 000 de euro, cam cât a costat mașină luata.

Petrică Mîțu Stoian a murit sambata seara internat la sectia ATI la spitalul din Resita

Petrica Mitu Stoian a murit sâmbăta seara:  Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul.

A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare. Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie. Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.