Ce masina de fite conduce Florentina, noua iubita a lui Livian? Castigatorul Puterea dragostei a recunoscut: ''Cat ma costa...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 08 sep 2020, 10:37
Livian, alaturi de noua lui iubita
Sursa: Instagram

Florentina este noua iubita a lui Livian, iar parerile despre relatia celor doi sunt impartite.

In timp ce o parte din fanii Puterea dragostei o sustin pe Bianca, care inca sufera dupa acesta, ceilalti il sustin pe Livian si noua lui relatie. Bianca si Livian s-au despartit definitiv, se pare, si fiecare este liber sa isi vada mai departe de viata lui. 

Ce masina conduce noua iubita a lui Livian

Florentina este noua iubita a lui Livian. Se pare ca cei doi s-au cunoscut inca din luna martie si de atunci Livian a tinut legatura cu ea.

Florentina l-a cucerit pe castigatorul Puterea dragostei cu trupul ei bine lucrat la sala, dar si cu faptul ca este o femeie hotarata si matura, care stie ce vrea de la viata. 

Livian considera ca el a ''facut-o doamna'' pe Bianca si pe toate fostele lui iubite. Acesta nu se considera deloc vinovat pentru destramarea relatiei sale cu Bianca si isi vede mai departe de viata. 

Livian a inceput sa faca vloguri alaturi de noua lui iubita. Se pare ca acesta i-ar fi pierdut cheia de la masina de fite. Florentina conduce un BMW alb, de zeci de mii de euro. Livian a spus in intermediul vlogului cat il costa sa ii recupereze cheia de la masina. 

Iata ce masina conduce Florentina, noua iubita a lui Livian: 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am jucat un rol din martie, am strâns din dinți, am lăsat capul jos. Am în mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic în cazuri extreme. Am luat-o pe fata asta și am adus-o în punctul în care e acum. O iau și pe fata asta și, în viziunea mea, o iau și o aduc unde îi e locul în capul meu.

Acum suntem în cunoaștere. De ce? Fetele au tendința să se piardă în detalii, nu să evolueze. Puteți să mă numiți „Sfântul femeilor” pentru că orice femeie o pot tranforma într-o doamnă din toate punctele de vedere. Ăsta-s eu, un golănaș, un derbedeu, cum vreți voi.", a spus Livian.

Citeste si: Livian a iesit cu noua iubita la terasa! Nu a vrut sa o fotografieze, dar s-a dat de GOL! Primele imagini cu Florentina

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.