Ce masina de lux conduce Akebono, noul concurent de la Puterea dragostei! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2020, 18:28
video Foto(5)

Akebono s-a inscris in sezonul 3 Puterea dragostei, sperand sa isi intalneasca jumatatea mult dorita.

Ce masina de lux conduce Akebono, noul concurent de la Puterea dragostei! Claudiu Alexandru Laurentiu are 27 ani, este din Galati si este instructor de fitness. Inca de mic, apropiatii ii spun Akebono. Isi doreste sa intalneasca o persoana fidela, care sa nu insele, sa nu minta, sa ofere dragoste si respect.

Citeste si: Claudiu Alexandru Laurentiu- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

Ce masina de lux conduce Akebono, noul concurent de la Puterea dragostei!

Akebono de la Puterea dragostei le-a impartasit sustinatorilor sai din mediul virtual, cateva detalii despre pasiunile sale, pentru masini si pentru sport. Tanarul detine o masina de fite, ectrem de puternica, de care este foarte mandru. Acesta are un model din gama Mercedes, de culoare neagra, pe care adora sa il conduca. Ajutat si de o atitudine puternica, Akebono a cucerit multe fete cu siguranta pana acum, insa niciuna se pare ca nu a reusit sa il acapareze definitiv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Claudiu Alexandru Laurentiu este oprimist, increzator, pune repede suflet intr o relatie. Ne asigura ca ne va arata si ne va demonstra dragostea la cel mai inalt nivel.

Puterea Dragostei concurenti sezon 3: zile si ore de difuzare

Pe Claudiu Alexandru Laurentiu il poti vedea in cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie. Emisiunea care a captat atentia a milioane de telespectatori din intreaga tara, dar si a fanilor din social media, poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00.


Cititi continuarea aici.

 


Episodul 34 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 7 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.