Ce masina de lux conduce Ionut, concurentul de la "Puterea dragostei", care o admira pe Ella! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 16:14
video Foto(7)

Ionut este unul dintre cei mai noi concurenti intrati in casa "Puterea dragostei", care a recunoscut ca o place enorm pe Ella.

Nascut pe 8 ianuarie, in aceeasi zi cu favorita lui, Ella, Ionut le-a spus fetelor tot ce au vrut sa auda, insa la dans a luat-o pe Ella. Sa fie oare inceputul unei noi relatii in casa dragostei? Sau poate Ionut are o strategie mai complicata si vrea doar sa o observe de aproape pe fata pentru care a venit!

Reactia fetelor a fost una exploziva si toate i-au aplaudat pe cei doi, care au facut un schimb de priviri sugestive in timp ce dansau imbratisati.

"A fost un dans emotionant!", a recunoscut Ionut!
In casa baietilor, Ionut s-a lasat interogat si de cei cinci baieti. Toti s-au mirat de faptul ca are doar 19 ani, insa noul venit este foarte sociabil si este sigur ca se va integra cu bine in grupul baietilor.

Ionut este din Bucuresti si a recunoscut ca o place pe Ella, inca de cum a pasit in casa "Puterea dragostei", insa fata nu pare sa fie atrasa de noul venit.

Nu ar fi neaparat o problema, mai ales ca nici Ionut nu a venit doar pentru Ella, ci a spus clar ca toate fetele din casa sunt frumoase, iar el are chiar si un top trei favorite.

Citeste si: Philip, gest șocant! A aruncat cu perna și i-a stropit pe Jador și Ligi în timp ce vorbeau! Ce reacție au avut aceștia

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: SOC la ''Puterea dragostei''! Bianca si Bogdan Mocanu, prima fotografie de cuplu! Fanii au inrosit butonul de like!

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, adevărul despre noua piesă! Pentru cine este scrisă, de fapt, melodia "Cu cine să mă cert?"

Ionut nu s-a sfiit sa le impartaseasca fanilor sai pe contul lui de socializare ce activitati adora sa practice atunci cand se afla in tara.

Acesta pare sa iubeasca sporturile de iarna, dar adora sa si conduca bolidul lui de lux, un model de Audi, de culoare neagra, cu ajutorul caruia a atras multe fete. Iata cum a fost surprins carismaticul tanar:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.