Ce masina scumpa are Ramona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa tanara la bordul bolidului ei!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 nov 2020, 13:30
video Foto(9)

Ramona a intrat in casa "Puterea dragostei", dornica sa isi intalneasca marea iubire.

Ramona de la Puterea dragostei locuieste in Germania si a recunoscut ca a vorbit deja cu un fost concurent. Celelalte fete sperau sa o vada pe Mariana revenind, insa noua venita in casa "Puterea dragostei" a fost Ramona.

Pe de alta parte, baieti si-au aratat imediat interesul pentru frumoasa bruneta, insa unul dintre concurenti a ramas suspect de aproape de ea, inca din primele minute.

Pentru cine a venit Ramona la "Puterea dragostei"?

Vizibil emotionata, Ramona a fost extrem de sincera si a le-a marturisit fetelor ca traieste in Germania de multi ani, alaturi de fiul ei, in varsta de sapte ani.

"Eu vin din Bucuresti, dar traiesc de mult in Germania, am un copil de sapte ani, am 25 de ani.

Am vrut sa fiu o mama tanara. Am vorbit cu fostul concurent, Cata, iar aici am venit pentru cineva, dar nu vreau sa spun pentru cine!", a zis Ramona.

Ramona a recunoscut ca a venit pentru un baiat care nu mai este in casa si ca spera ca el sa revina, pentru a-l putea cunoaste mai bine.

Ramona a spus ca este o fire calma si nu se enerveaza cu usurinta. Ramona mai are un nume, Mery si spune ca nu si-a gasit inca pe nimeni. Copilul ei este la parintii ei, care l-au crescut de mic. Baiatul ei este mai mult ca un frate pentru ea pentru ca el a fost crescut de parintii fetei.

Tatal baiatului este un rrom care provenea dintr-o familie extrem de conservatoare, iar legile staborului erau respectate cu strictete in comunitatea in care traia si Ramona, impreuna cu iubitul ei.

Fata spune ca el este cel care a gresit si ca relatia lor s-a destramat imediat dupa ce ea a nascut, dupa doar un an si jumatate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata, la bordul unui bolid de lux, in Republica Moldova! Iata cum a fost surprinsa tanara, la scurt timp de la pleacarea din emisiune!

Ramona a dat de inteles tuturor ca este o fire directa si are un temperament puternic. Aceasta nu s-a sfiit sa le impartaseasca sustinatorilor ei din mediul online, cum traieste in Germania, aratand tuturor, fara menajamente ca are o situatie extrem buna.

Citeste si: Bianca, in lacrimi! Flirtul lui Livian cu Ramona a distrus-o!

Citeste si: Roxana, reactie uluitoare cand l-a vazut pe Catalin! Turcu a observat imediat! Ce a putut spune

Citeste si: Raluca Munte a facut un apel pe o retea de socializare: ''Este cumplit! Este nevoie de 975 de mii de euro''

Tanara detine acolo un bolid de lux, marca BMW X5, de care este foarte mandra. Iata cum a fost suprinsa tanara la bordul masinii sale:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.