Ce masina scumpa conduce Gabriel de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins tanarul la bordul bolidului sau de lux!

Autor: D.I.
Actualizat: 12 iul 2020, 12:26
video Foto(11)

Gabriel a intrat recent in casa "Puterea dragostei", hotarat sa o cucereasca pe Ella.

Gabriel, un nou concurent, a intrat in casa "Puterea dragostei"! El a fost rugat sa faca un Top 3 de catre fete, ca de obicei.

Tanarul a dansat cu Berna, dar si-ar fi dorit sa danseze cu Ella. Ea e cea pentru care a intrat, lipsind insa in emisiunea de astazi "Puterea dragostei".

Intrebat daca are emotii, Gabriel a raspuns ca nu are si mai mult decat atat le-a dezvaluit fetelor ca practica fotbal de performanta.


Acesta a fost provocat de concurente sa faca un top trei cele mai indragite fete, iar acesta a mentionat ca cele care i-au atras atentia sunt Ella, Berna si Andreea Pirui.

Gabriel nu s-a sfiit sa le impartaseasca fanilor sai din mediul virtual, imagini inedite in care apare la bordul masinii sale de fite. Se pare ca tanarul conduce in Romania, un model de Volkswagen.

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", iubeste din nou! Iata cum a fost surprinsa in piscina, in bratele noului ei iubit!

Ella, soc pentru Fernando la intoarcerea ei la "Puterea dragostei"! 

Gabriel a intrebat-o pe Ella daca mai are sentimente pentru cineva, iar ea a raspuns ca mai are sentimente, insa nu de iubire.

Bruneta se referea, desigur, la Jador.

Ella nu i-a spus lui Gabriel in ce masura ei doi ar putea avea o relatie.

De altfel, Turcu l-a si sfatuit pe Gabriel sa nu o cheme pe Ella pentru ca, din punctul lui de vedere, ea nu isi va face niciun cuplu in casa.

Ella a revenit la" Puterea dragostei" si l-a intrebat pe Fernando daca are iubita acasa si daca se pregateste de nunta.

Era vorba despre o anume Alexandra. Fernando sustine ca a fost iubita lui in trecut si ca nu mai au nicio treaba. Ella i-a spus ca a primit niste poze.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"De cand sunt pozele, de cand aveam 12 ani?", a replicat Fernando.

El a fost foarte iritat de intrebarile Ellei. "Si-a facut cel mai mare rau", a spus el.

Catalin, care este si el in conflict cu Ella, i-a luat apararea lui Fernando. "Imi place pustiul asta", a spus el atunci cand Fernando a avut o replica pentru Ella legata de Jador.

Citeste si: Nu o sa-ti vina sa crezi ce meserie are Philip de la "Puterea dragostei"! Iata care este cea de-a doua mare pasiune dupa Kempo pentru carismaticul tanar!

Citeste si: O noua lovitura pentru Bianca! Un concurent de la "Puterea dragostei" sustine ca a fost si escorta! Declaratii bomba

Citeste si: A facut marele ANUNT! Inca o fosta concurenta ''Puterea dragostei'' este INSARCINATA? ''Este fata sau baiat?''

Gabriel isi doreste o relatie cu Ella!

Gabriel  a avut in emisiunea de astazi primul schimb de replici cu Ella, cea pentru care a intrat.

La intrarea in emisiune, tanarul a dansat cu Berna, dar si-ar fi dorit sa danseze cu Ella. Ea e cea pentru care a intrat, insa atunci cand a venit ea a lipsit din emisiunea "Puterea dragostei".

Baietii: Ai avut emotii?

Gabriel: Nu

Baietii: Esti lautar?

Gabriel: Nu. Daca ti-as spune ca am jucat fotbal?

Philip: Cu ce fata ai dansat?

Gabriel: Cu Berna. Am vrut sa dansez cu Ella, dar...

Baietii: Te-au pus fetele sa faci Top 3?

Gabriel: Da, Berna, Ella si Andreea Pirui

 


Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.