Ce mașini conduc vedetele din România?

Author: Diana Tilă

Să ghicesc. La citirea titlului ai început să-ți imaginezi ce mașini conduc vedetele autohtone sau ți-ai amintit în ce mașină l-ai văzut pe Adrian Mutu? Sau pe Ștefan Bănică Jr? Pe Andreea Bălan, poate?

Probabil că este ușor să ne gândim și să ne imaginăm că vedetele din România conduc mașini de lux, foarte scumpe. Da, este adevărat. Cele mai multe dintre aceste vedete conduc mașini impresionante, de zeci sau sute de mii de euro. Mașini al căror design, performanță și fiabilitate ating cotele cele mai înalte. Mașini impecabile ce reprezintă un simbol al statutului, dar nu doar atât.

Tindem să credem că femeile aleg cele mai frumoase mașini, în timp ce bărbații nu pun atât de mult preț pe exterior, cât pe siguranță, dotări și performanță. Dar, în ultimii ani, aceste criterii s-au schimbat. În zilele noastre și bărbații sunt atenți la cum arată o mașină, iar femeile vor cât mai multe opțiuni, dar și performanță și siguranță în timpul deplasării.  

Ce mașini conduc vedetele din România?

Actorul și cântărețul Ștefan Bănică preferă Porsche 911 Turbo, ce poate să atingă o viteză de 330 km/h și o accelerație de la 0 la 100 în 3 secunde.

Porsche este o marcă preferată și de cântăreața Andreea Bălan. Model Panamera, cu un motor V8 și care dezvoltă 570 de cai putere. Designul fantastic și detaliile impresionante de fabricație fac din acest model alegerea perfectă pentru cei care își doresc să controleze carosabilul.

Tot un Porsche Panamera se află în proprietatea și lui Adrian Mutu.       

Trecem la BMW. Un brand preferat de jurnalista Andreea Esca, care conduce un i8, un model hibrid, design futurist și eficiență maximă. Este alegerea perfectă pentru cei cărora le pasă de mediul înconjurător. Înțelegem că și jurnalista se gândește la protejarea naturii, așa-i?

Tot un i8 conduce și cântăreața Anda Adam, care se pare că a investit destul de mult în personalizarea acestuia. Și Inna are o pasiune pentru BMW, dar ea conduce un model seria 7, ce valorează peste 100.000 de euro.       

Îl știi pe Smiley? Este posesorului unui frumos Jaguar roșu, hibrid, care valorează în jur de 30.000 de euro.

Mario Fresh conduce un Audi din seria S-line, un model ce valorează câteva zeci de mii de euro.

Mihai Bendeac deține un Land Rover, iar Delia un Range Rover roșu. Dar Loredana Groza ce crezi că preferă în materie de autoturisme? Un BMW X5.

Vlăduța Lupău preferă să conducă un Mercedes G Class, o mașină care valorează peste 100.000 de euro.

Fie că aleg o mașină clasică sau una cu un design futurist dotat cu tehnologii inovative, vedetele autohtone adoră mașinile scumpe. Nu știm dacă o fac doar pentru imagine sau performanță și design. Cert este că mașinile lor aparțin brandurilor de lux recunoscute în toată lumea pentru detaliile cu care sunt concepute și fabricate.

Dar este firesc ca un om talentat cu multe realizări să se răsfețe cu o mașină senzațională. Nu crezi?

Ți-ar plăcea și ție o mașină de lux?

Acum o poți avea. Dar poate că nu dispui de un buget pentru plata integrală a costului unui autoturism de lux. Poate că îți dorești performanță, siguranță și design la pachet. Poate că te imaginezi chiar acum la volanul unui bolid de lux traversând peste mări și țări. Crezi că este imposibil? Află că nu este.

Chiar dacă nu dispui de suma necesară achitării prețului integral, noi, la BCCH Auto Switzerland, îți oferim consultanță cu privire la soluțiile de finanțare potrivite pentru tine.

Fie că dispui sau nu de suma necesară, poți alege oricare din următoarele mașini de vânzare sau poți comanda un alt model prin completarea formularului comandă mașina de pe site, urmând ca noi să te contactăm pentru detalii și pentru a-ți aduce mașina preferată.

Te așteptăm la sediul din Calea Bucureștilor nr. 289 din Otopeni, România pentru mai multe detalii și pentru a te bucura de mașina de lux pe care ți-o dorești.

 

        

Surse informare: