Ce măsuri a luat Andreea Mantea pentru a se proteja de coronavirus?

Author: B.H.

Meseria pe care o are o face să stea departe de România, dar asta nu înseamnă că nu ia în calcul sfaturile venite din partea autorităților. Ce măsuri a luat Andreea Mantea pentru a se proteja de coronavirus?

Andreea Mantea se află în Turcia pentru a filma emisiunea "Puterea Dragostei" și chiar dacă majoritatea românilor plecați peste hotare se întorc acum în țară, ea a decis să nu facă acest lucru.

Citeste si: Mario Fresh, schimbare radicală de look. A renunțat la părul lung. Cum a reacționat Alexia Eram când l-a văzut?

Ce măsuri a luat Andreea Mantea pentru a se proteja de coronavirus?

Noul coronavirus a ajuns și în Turcia, însă nu s-au înregistrat atât de multe cazuri, comparativ cu alte țări. Aflată departe de România, prezentatoarea de televiziune a luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că atât ea, cât și băiețelul ei, David, sunt protejați de coronavirus.

Citeste si: Ce comentariu i-a lasat Berna lui Philip? Oamenii au reactionat imediat

Într-un interviu acordat recent, Andreea Mantea a spus că prima măsură a fost să își retragă băiețelul de la grădiniță, lucru pe care l-a făcut înainte de izbucnirea crizei de coronavirus.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Da, sigur că da, l-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație.

Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum. Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei.", a spus Andreea Mantea pentru viva.ro.

Pentru a reduce la minimum riscul de infectare cu coronavirus, Andreea Mantea a luat inclusiv măsuri pe termen lung. Și-a anulat planurile de vacanță și proiectele personale, respectând întocmai recomandările autorităților.

"Mi-am schimbat toate planurile, atât evenimentele personale, cât și profesionale, vacanțele. Am oprit totul. Trebuie să înțelegem cu toții că trebuie să fim prudenți, responsabili. Măsurile luate sunt pentru a combate această pandemie. Ar trebui să fim uniți și ar trebui să încercăm să ne respectăm, să nu mai arătăm cu degetul.

Să ne acceptăm, să fim constienți de răul pe care am putea să îl facem involuntar persoanelor dragi.", a adăugat Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?