Ce mesaj a găsit Culiță Sterp pe parbrizul mașinii? Nu i-a venit să creadă: "Data viitoare să..."

Autor: Bianca Hriscu

Ce mesaj a găsit Culiță Sterp pe parbrizul mașinii? Aflat la mare pentru a filma un videoclip, artistul a avut o mare surpriză când a ajuns lângă autoturism.

Ce mesaj a găsit Culiță Sterp pe parbrizul mașinii? Aflat la malul mării pentru a filma un videoclip, artistul a fost luat prin surprindere de fani.

Citeste si: Culita Sterp si-a schimbat masina! Ce bolid de lux si-a luat cantaretul

Ce mesaj a găsit Culiță Sterp pe parbrizul mașinii? Nu i-a venit să creadă: "Data viitoare să..."

Culiță Sterp se bucură de aprecierea publicului, piesele interpretate de el ajungând, de cele mai multe ori, în topul preferințelor. Astfel, nu e de mirare că artistul are mulți fani care așteaptă cu nerăbdare să îl întâlnească. După ce a postat pe instagram mai multe story-uri în care a dezvăluit că filmează un nou videoclip, Culiță Sterp a avut parte de o mare surpriză. Aceasta a găsit pe parbrizul mașinii un mesaj, iar după felul în care este scris, cu siguranță textul vine din partea unor admiratoare.

"Data viitoare să ne anunți când vii la mare. P.S. te așteptăm și cu Jador.",  a fost mesajul pe care Culiță Sterp l-a găsit pe parbriz.

Culiță Sterp a făcut totul public, provocându-l pe Jador să îndeplinească dorința fanilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Culita Sterp, anunt pentru fani: "Cu parere de rau, nu mai sunt eu!"

Culiță Sterp, topit după noua lui iubită. Unde au plecat cei doi?

Culiță Sterp, topit după noua lui iubită. Cântărețul s-a afișat alături de femeia care l-a făcut să iubească din nou. Unde au mers cei doi?

Culiță Sterp, topit după noua lui iubită.

Artistul iubește din nou și nu se ferește să arate acest lucru tuturor celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp și noua lui iubită, Daniela, se înțeleg foarte bine și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă încearcă să țină totul departe de ochii curioșilor. Cei doi preferă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre relația lor, dar cu toate acestea, mai sunt și momente în care fac publice detalii din viața lor personală.

La fel s-a întâmplat și acum, când Culiță Sterp a postat pe instagram mai multe filmulețe în care apare alături de iubita lui.

Cei doi se află pe litoral și au fost surprinși în timp ce serveau cina la terasă. Din imagini se vede clar că artistul este îndrăgostit nebunește de actuala iubită, semn că relația lor este una serioasă.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Culiță Sterp și-a cumpărat un super-apartament cu etaj: ”Mi-am luat un penthouse în Alba Iulia!” Cu cine este vecin celebrul cântăreț? EXCLUSIV

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.