Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Atunci a realizat totul: "Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă..."

Autor: Bianca Hriscu

Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Fosta concurentă a dezvăluit totul, dar și cel mai mare regret pe care îl are după terminarea emisiunii.

Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Fosta concurentă a făcut totul public, mărturisind că se simte vinovată pentru felul în care s-a comportat cu o anumită persoană din casă.

Citeste si: Berna a CONFIRMAT sarcina in cel mai frumos mod cu putinta! Felicitari!

Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Atunci a realizat totul: "Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă..."

Deși părea că prietenia lor este una puternică și că au reușit să treacă peste neînțelegeri, se pare că între Bianca și Berna lucrurile nu s-au rezolvat. Într-o postare pe contul personal de instagram, Berna a dezvăluit că regretă prietenia cu Bianca și că, dacă ar fi să dea timpul înapoi, cu siguranță s-ar apropia de Ella. După terminarea emisiunii, Berna a realizat că Ella i-a vrut întotdeauna binele.

"Sincer să vă spun îmi pare mega rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă Ella. Ella chiar a ținut la mine și îmi pare rău că nu am ales să fie ea prietena mea pentru că ea chiar are suflet bun. 

Ella: Enorm am ținut la tine...Ana îți poate confirma.

Berna: Să știi că am greșit mult! Și îmi cer iertare.

Și eu am ținut la tine, dar m-am lăsat dusă de val și nu trebuia.

Despre asta vorbeam! Cine are suflet bun acum se vede să știți. Și chiar îmi pare rău pentru tot.", a scris Berna pe instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berna si Philip, scandal la Puterea dragostei chiar de ziua Bernei! Ce reprosuri si-au adus

Berna, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce transformare fizica a recurs fosta concurenta de la Puterea dragostei, la scurt timp dupa Marea Finala!

Berna a fost una dintre cele mai echilibrate si calme concurente de la "Puterea dragostei".

Berna, schimbare spectaculoasa de look! Berna a facut furori in casa" Puterea dragostei" inca de la prima sa aparitie, in sezonul intai al emisiunii. Tanara este model si adora sa fie fotografiata. Desi micuta si cu un aer aparent inocent, Bernadette s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy cand purta tinute extravagante.

Berna este o aparitie de impact de fiecare data. Aceasta impresioneaza pe toata lumea cu chipul de papusa Barbie cu parul lung, blond, cu alura angelica.

De curand, Berna le-a impartasit fanilor sai ca va recurge la o noua schimbare de look, chiar la scurt timp dupa Marea Finala" Puterea dragostei". Aceasta si-a schimbat extensiile de par, dar a recurs si la o transformare a culorii, alegand un blond-cenusiu. Iata cum arata acum.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, adevărul despre sarcină: „Dacă e fetiță...”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.