Ce mesaj a primit Culita Sterp la miezul noptii: ''Te iubesc!'' Cum a reactionat cand a vazut de la cine era

Autor: O.P.

Culita Sterp a primit un mesaj foarte frumos in miezul noptii si nu s-a putut abtine sa nu il posteze pe o retea de socializare.

Culita a pornit de dimineata la drum spre urmatorul eveniment. Chiar inainte sa plece a avut parte de o surpriza de proportii pe masa din bucatarie. Acesta a gasit mancare impachetata, precum si un mesaj frumos scris pe cutie: 

Citeste si: Poza incredibila cu Simina! Fanii abia au recunoscut-o! Ce schimbari si-a facut la FATA!

''Te iubesc! Drum bun! Mama! PS: Mult succes si Domnul Dumnezeu cu tine!'', scria pe o cutie plina cu pizza. 

Citeste si: Ce mama superba are Mariana de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanara de la cea care i-a dat viata!

''M-am topit'' a fost mesajul scris de Culita pe reteaua de socializare. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce masina de lux are Andrei de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

Citeste si: Ce masina de lux are Andrei de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.