Ce mesaj a scris pe o retea de socializare Sukran Ovali dupa despartirea de colegii sai din serialul "Furtuna pe Bosfor!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:13

Sukran Ovali a fost extrem de emotionata cand a intrat in echipa serialului "Furtuna pe Bosfor", insa si mai trista cand a parasit productia.

Actrita a tinut sa le multumeasca tuturor pentru sustinere si mai ales pentru colaborarea frumoasa pe care au avut-o. Intr-un mesaj extrem de emotionant, Sukran dezvaluie ce a simtit pe toata durata filmarilor si in momentul cand si-a luat "la revedere."

„Echipă frumoasă. Înainte de toate, aş vrea să mulţumesc maestrului Altan Dönmez, căruia i-am zâmbit ori de câte ori l-am văzut, cât şi echipei sale. Pentru mine a fost o fericire să vă întâlnesc, în fiecare dimineaţă, ca şi când am fi continuat din punctul în care rămăsesem la serialul „Şeref Meselesi„ (Chestiune de Onoare).

Şi, desigur, colegilor actori: dragului meu Erkan, celor mai tineri, dar foarte talentaţi, Alina, Leyla, Burak şi nepreţuitei Hümeyra, lui Barış, aş vrea să vă mulţumesc fiecăruia în parte. Drumul personajului Ayşe, cel pe care l-am interpretat cu mare plăcere, a fost până aici şi vreau să mulţumesc, de asemenea, Companiei de Producţie Endemol, cea care a vrut ca eu să dau viaţă acestui personaj. Urez din toată inima succes acestei foarte frumoase echipe care va continua, în sezonul următor, „Paramparça” (Furtună pe Bosfor).
Cu bine!" (sursa viatacuaromadecafea)

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul