Ce mesaj a transmis Bianca de la „Casa iubirii”, la o lună de la despărțirea de Ionuț! „Stelele mi-au spus că o să fim...”. Fanii speră la o împăcare

Autor: Lavinia Medrea

Bianca, mesaj la o lună de la despărțirea de Ionuț

Sursa: Instagram Bianca Mândru

Bianca Mândru, o fostă concurentă de la „Casa iubirii”, a transmis un mesaj la o lună de la despărțirea de Ionuț.

Bianca, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la „ Casa iubirii ”, show-ul difuzat la Kanal D și prezentat de Andreea Mantea, a transmis un mesaj la o lună de la despărțirea de Ionuț. Fanii încă speră ca cei doi să se împace.

Ce mesaj a transmis Bianca, la o lună de la despărțirea de Ionuț

În urmă cu o lună, Ionuț anunța pe toată lumea că relația dintre el și Bianca a luat sfârșit. Acum, fiecare își vede de viața lui, dar o

postare de-ale Biancăi i-a determinat pe fani să se gândească la o posibilă împăcare.

Citește și: Vlada de la „Casa iubirii” și-a îngrijorat fanii! „Iartă-mi, Doamne, păcatele”. Ce a pățit fosta concurentă

În cadrul unei postări de pe Instagram Story, Bianca și-a întrebat fanii ce piesă cred că ascultă în căști, iar unul dintre ei a ghicit-o din prima! Totuși, fragmentul din melodia pe care Bianca o ascultă și pe care l-a postat pe Instagram le-a dat idei fanilor care s-au gândit la Ionuț și care speră ca cei doi să

se împace într-o bună zi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Zorii cântă, îngerii ascultă/ Stelele mi-au spus că o să fim/Nu-mi pasă de iubirea lor”, sunt versurile melodiei pe care Bianca o asculta.

Citește și: Cum arată părinții lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Fotografia emoționantă publicată de concurent

Ionuț a făcut anunțul despărțirii cu lacrimi în ochi

Acum o lună, Ionuț a decis să se deschidă în fața fanilor lui și să le dezvăluie faptul că relația cu Bianca s-a încheiat. Cu lacrimi în ochi, fostul concurent a făcut anunțul dureros și a surprins pe toată lumea, deoarece relația lor părea să fie perfectă și iubirea dintre ei din ce în ce mai mare.

Foștii concurenți de la „Casa iubirii” au vorbit, la un moment dat, chiar și despre căsătorie și părea că vor ajunge la acel punct cât de curând.

„Eu și cu Bianca nu mai suntem împreună de două zile, așa că am zis să vă anunț și pe voi. Nu vreau să vorbesc absolut deloc despre treaba asta. N-a fost vina ei, n-a fost vina mea, pur și simplu s-a întâmplat s-o luăm pe drumuri separate.

Aș vrea să nu vă duceți la ea s-o blamați sau să mă blamați pe mine, vreau doar să acceptați treaba asta și să ne acceptați decizia”, a scris Ionuț, la acea vreme, pe Instagram.